Strategische IT-partner

Als IT-partner begeleidt Netflow uw bedrijf in alle facetten van ICT.  We kijken vanuit functioneel standpunt naar uw bedrijf en bepalen op maat van uw organisatie welke efficiënte en moderne oplossingen u kan inzetten om uw business te ondersteunen.

Our Mission

Inspiring partners to flow along the digital highway. Driven by passion and trust.

Our Vision

Our talented team takes ownership of your business’ acceleration through efficient, future-proof ICT solutions and services

Wat doet Netflow als uw IT-partner?

Een dedicated team van ICT-specialisten ontzorgt uw bedrijf op alle vlakken van ICT. Via extern ICT-beheer vertrouwt u het systeembeheer en de IT-support van uw bedrijf aan Netflow toe. Het resultaat? Een professionele ondersteuning van uw ICT-omgeving en de gebruikers op 4 niveaus:

 1. Strategisch advies
  Uw business consultant begeleidt uw bedrijf in alle facetten van ICT. Hij kijkt vanuit functioneel standpunt naar uw bedrijf en bepaalt welke efficiënte en moderne oplossingen er ingezet moeten worden om uw KMO-business te ondersteunen. Vanuit zijn ervaring bij meerdere KMO’s weet hij/zij wat er op de markt werkt en wat niet en welke trends best gevolgd worden. Samen met u zet hij mee de lijnen van het IT-beleid uit, laat dit implementeren, volgt dit mee op en laat bijsturen waar nodig.
 2. IT-expertise
  Via extern IT-beheer besteedt u het systeembeheer en de IT-support van uw bedrijf uit aan een team van specialisten. De kennis die nodig is om het maximum te halen uit elk ICT-subdomein is zo specifiek dat we dit hebben toevertrouwd aan specifiek opgeleide ICT-experts. Zo beschikt u over een gecertificeerde expert voor elk ICT-domein binnen uw bedrijf.
 3. Ondersteuning via professionele service desk
  Netflow beschikt over een professionele ICT-service desk die voldoet aan de gangbare normen rond informatiebeveiliging. Via een gestroomlijnd proces lossen we voor u elke storing op. Met de Netflow Service Desk ondersteunt u de dagelijkse werking van uw medewerkers en de performantie van uw bedrijfsnetwerk.
 4. Optimalisatie
  Uw bedrijf beter laten renderen via ICT? Met de diensten van Netflow optimaliseren we uw bedrijfsprocessen, automatiseren we wat kan en reiken we uw medewerkers de juiste tools aan om het maximum uit hun dag te halen.

Netflow IT-partner voor de KMO

Netflow is een Vlaamse IT-partner opgericht in 2006 door Wim Jacobs. In 2020 nam Netflow het ICT-bedrijf Accel (opgericht in 1992 door Marc De Swaef) over, samen met alle 50 werknemers. Netflow begeleidt meer dan 1400 KMO’s in Vlaanderen. Het Netflow-team ondersteunt elk bedrijf in hun digitale transformatie naar een duurzame ‘Modern Workplace’.

Als professioneel ICT-dienstverlener neemt Netflow alle voorzorgsmaatregelen om vertrouwelijke informatie te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en tegen bewerking van gegevens. Met het  ISO 27001-certificaat voldoet de Accel-poot aan de strengste normen voor data- en informatiebeveiliging.

Download het ISO 27001 certificaat van Accel

We beogen 3 belangrijke zaken met het behalen van het ISO 27001 certificaat:

 • Als professionele ICT-diensten leverancier willen we voldoen aan de strengste eisen rondom informatiebeveiliging. Het is uitermate belangrijk dat wij als ICT-provider de veiligheid van uw data ter harte nemen.
 • Het ISO 27001 certificaat helpt Accel om informatiebeveiligingsrisico’s te verkleinen en risico’s en incidenten terug te dringen of te voorkomen.
 • Met het ISO 27001 certificaat van Accel zijn we zeker dat we voldoen aan wet- en regelgeving rondom informatiebeveiliging.

Overweegt u een digitale transformatie? Start voorbereid:

 1. Strategie: hoe ziet een transformatie strategie eruit voor mijn organisatie om zich te wapenen voor een toekomst die steeds meer digitaal wordt?
 2. Transformatie: welke aanpassingen dien ik te maken binnen mijn organisatie om een groter wordende digitale uitdaging aan te kunnen?
 3. Controle: hoe kan een gestart project binnen mijn organisatie terug op de rails worden gezet om meer controle en inzicht te verkrijgen in digitale veranderingen?
 4. Flexibiliteit: hoe maak ik mijn organisatie meer wendbaar om meer vat te krijgen op snel veranderende klantenbehoeften?
 5. Future-Proof: hoe kan mijn organisatie een gefundeerde betrouwbare keuze maken uit een breed en gediversifieerd software- en hardware aanbod?

Onafhankelijke strategische partner

Laat uw ICT-omgeving opzetten en ondersteunen door een team van meer dan 50 ICT-experts.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Scroll to Top