Sophos Synchronized Security

Cyberbedreigingen nemen zowel in complexiteit als in aantal toe. Daarom wordt het steeds belangrijker om een effectieve bescherming te hebben. Een geconnecteerd systeem van met elkaar communicerende veiligheidsoplossingen is het antwoord. Ontdek Sophos Synchronized Security.

Wat is Synchronized Security?

Malware-bedreigingen zijn moeilijker dan ooit te stoppen omdat cybercriminelen meerdere technieken combineren in hun geavanceerde aanvallen. Maar de meeste beveiligingsproducten werken nog steeds geïsoleerd van mekaar. Met Synchronized Security daarentegen werken Sophos-producten samen als een gecoördineerd systeem, waardoor de bescherming tegen bedreigingen verhoogt.

Over welke beveiligingsproducten gaat het?

De producten in de complete cyberbeveiligingsportfolio omvatten:

Het is perfect mogelijk te starten met 1 product (bijvoorbeeld Intercept X endpoint detection and response bescherming), en stelselmatig de beveiliging op te voeren door meer producten te gebruiken.

Hoe werkt Synchronized Security in de praktijk?

Sophos-producten delen realtime informatie via een unieke Security Heartbeat™ en reageren vervolgens binnen enkele seconden automatisch. Het vermindert de blootstelling aan bedreigingen en ontlast uw ICT.

  • Isoleer geïnfecteerde eindpunten en blokkeer verdere verspreiding
  • Beperk wifi voor niet-compatibele mobiele apparaten
  • Beperk wifi voor geïnfecteerde eindpunten
  • Scan eindpunten bij detectie van aangetaste mailboxen
  • Identificeer risicogebruikers voor gerichte cybersecurity bewustzijnstraining
  • Trek encryptiesleutels in als er een bedreiging wordt gedetecteerd

Centraal beheren met Sophos Central

Synchronized Security vereenvoudigt het beheer van de verschillende cybersecurity producten. Alles wordt beheerd via het intuïtieve Sophos Central-platform. Dit maakt uw beveiliging heel overzichtelijk en beheerbaar via één console. Geautomatiseerde incidentrespons maakt IT-teams vrij, terwijl gecentraliseerd beheer de dagelijkse overhead verlaagt. Sophos Central is cloudgebaseerd, dus op elk moment en vanaf elke locatie toegankelijk.

Op en top veilig

Sophos-producten scoren consistent bovenaan onafhankelijke tests en analistenrapporten, dus u kunt er zeker van zijn dat u de best mogelijke bescherming krijgt. Door de nauwe samenwerking van de afzonderlijke producten is Synchronized Security veel veiliger dan los van elkaar werkende security oplossingen

Onze partners

Til de cybersecurity van uw bedrijf de hoogte in

Wilt u meer weten over Synchronized Security en hoe het uw bedrijf beter bestand maakt tegen malware. Contacteer ons.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top