Monitoring as a service (NOC)

Met een intern Network Operations Center (NOC) zorgt Netflow voor diepere ICT-monitoringsmogelijkheden voor complexe en geavanceerde IT-omgevingen. Het bewaken van bedrijfskritische processen zoals het monitoren van nieuwe cyberdreigingen wordt ook voor KMO’s een noodzaak.

ICT-monitoring as a service: storingen te snel af

Niets is zo vervelend als een slecht werkend informaticasysteem. Medewerkers raken erdoor gedemotiveerd, de klantenservice loopt vertraging op en uw onderneming lijdt verlies. Met een slim opgezette ICT-monitoring loopt het niet zo’n vaart en houdt u de vinger aan de pols over de gezondheid van uw ICT-omgeving.

Daarnaast zorgt het NOC er ook voor dat alle nodige updates en patches uitgevoerd worden voor alle toestellen in uw ICT-omgeving.

Remote ondersteuning

Een goed opgezette monitoring voert regelmatige controles uit en spoort mogelijke storingen op. Zo smoort u IT-troubles in de kiem voor ze uw dagelijkse activiteiten nadelig beïnvloeden. Is een ingreep in uw netwerk nodig? Dan kan Netflow vanop afstand ingrijpen. Kampt u met een onverwachte storing en hebben we geen afstandsoplossing? Dan komen onze specialisten snel ter plaatse. Server- of storage hardware, serverfuncties en applicaties, netwerk: met een goede monitoring bewaakt u al uw systemen en applicaties nauwgezet. Ook monitoring van antivirus-, back-upsoftware en firewalls is mogelijk.

Opties ICT-monitoring as a service

Full monitoring

Kiest u voor een full monitoring-formule? Dan gebruikt uw onderneming de Netflow-monitoringomgeving. Netflow maakt servicetickets op en staat in voor een vlotte en correcte opvolging ervan.

Monitoring as a service

Met monitoring as a service maakt u gebruik van de Netflow-monitoromgeving, maar blijft het mogelijk om servicetickets naar uw eigen systeem door te sturen. U staat zelf in voor de opvolging ervan of we delen die verantwoordelijkheid.

Consultancy

Wilt u uw eigen monitoringomgeving oprichten? Ook dan bent u bij Netflow aan het goede adres. Onze specialisten staan u bij en installeren samen met u een monitoringplatform op maat van uw onderneming.

Onze partners

Meer inzicht voor uw ICT infrastructuur?

Slim opgezette monitoring met een goede opvolging verzekert uw bedrijf van een vlot draaiende ICT-infrastructuur.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top