Moderne Werkplek

De moderne werkplek is vloeiendflexibel en constant in beweging. Maak uw organisatie wendbaarder met een werkplek waarin u overal ter wereld, op elk moment, vanop elk toestel aan de slag kunt.

Moderne werkplek voor meer flexibiliteit

Klanten hebben steeds hogere verwachtingen van bedrijven. Maar ook medewerkers stellen steeds scherpere eisen aan hun werkomgeving. Het is duidelijk dat er nood is aan een ‘vernieuwende’ manier van werken. Een moderne werkplek laat toe dat uw medewerkers veilig en flexibel samenwerken ongeacht waar ze zich bevinden.

Praktisch samenwerken en slimmer communiceren

De tijd dat medewerkers, klanten en business partners zich op hetzelfde moment op dezelfde locatie bevonden, ligt al ver achter ons. De technologie van de moderne werkplek vereist een naadloze integratie van alle communicatiekanalen zodat medewerkers van overal met mekaar kunnen telefoneren, chatten en online vergaderen. Dat alles zonder in te boeten op veiligheid, flexibiliteit of comfort.

Enkele voorbeelden van moderne toepassingen

  1. VOIP: Simpel en goedkoper bellen met een VOIP centrale in de cloud. Integreer uw telefooncentrale met de software van uw bedrijf en/of met Microsoft Teams.
  2. Microsoft Teams: 1 centrale plek waar u optimaal samenwerkt aan verschillende projecten en taken binnen uw bedrijf.
  3. Virtuele Desktop: Een virtuele toegang tot alle bestanden en programma’s die u gebruikt, net als op kantoor.

Schaalbaar en flexibel ondernemen

De cloud speelt een belangrijke rol in de moderne werkplek. Want in de cloud zijn data centraal bewaard en beschikbaar voor uw medewerkers. Zo hebben ze snel toegang tot de nodige informatie en krijgen ook uw klanten sneller een antwoord op hun vragen. De informatie is in de cloud altijd toegankelijk en up to date.

Migreren naar de cloud biedt vele voordelen zoals meer flexibiliteit, grotere efficiëntie, lagere kosten en high end prestaties. Een gefundeerde cloud strategie op gebied van schaalbaarheid, performantie en continuïteit is noodzakelijk voor de toekomstige groei van uw bedrijf.

Beveiligd samenwerken

Het “mobiel en overal verbonden”-zijn betekent ook dat bedrijfsinformatie moet worden beveiligd. Toegang krijgen tot het bedrijfsnetwerk en gevoelige bedrijfsgegevens via mobiele apparaten kan enkel met een goed beveiligde login die ook het gebruiksgemak niet ondermijnt.

Daarnaast wint ook het proactief monitoren en beveiligen van bedrijfskritische processen en toepassingen nog iedere dag aan terrein. Want ook voor KMO’s is dit een noodzaak.

Onze partners

Klaar voor een digitale transformatie?

De moderne werkplek is vloeiend, flexibel en constant in beweging. Maak uw organisatie wendbaarder met een werkplek waarin u overal ter wereld, op elk moment, vanop elk toestel aan de slag kunt.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top