Managed Services

Hoe vindt u als bedrijf de juiste balans tussen kostenstabiliteit en technologische vooruitgang? Netflow managed services ondersteunt het gehele IT-fundament van uw bedrijf met een team van experten. Kies resoluut voor gemoedsrust. Onze geïntegreerde aanpak biedt het juiste antwoord op probleemsituaties. Wij analyseren, detecteren én remediëren aan hoge snelheid en met grote deskundigheid.

Onze Managed Services bestaan uit verschillende componenten, die gebundeld worden in heldere en overzichtelijke contracten. U weet perfect wat u kan verwachten én wat u dat oplevert.

Extern IT-beheer

Professionele ondersteuning voor u en uw medewerkers

Wanneer iemand met vragen zit, wil iedereen natuurlijk zo snel mogelijk een antwoord krijgen. Netflow biedt uw bedrijf een professionele servicedesk om uw medewerkers praktisch en efficiënt te ondersteunen.

 1. Professionele Service Desk

IT-beheer in handen van experts

Netflow steunt kleine tot middelgrote ondernemingen doorheen alle facetten van ICT. Een team van experten kijkt vanuit een functioneel standpunt naar uw bedrijf en bepaald op maat van uw organisatie welke efficiënte en moderne oplossingen er geïmplementeerd kunnen worden om uw business beter te ondersteunen.

 1. IT uitbesteden

Moderne werkplek

Productief en flexibel samenwerken binnen en buiten uw organisatie

Een moderne werkplek biedt u en uw medewerkers meer vrijheid om efficiënter, productiever en moderner met elkaar samen te werken. Gun uw werkvloer de extra ademruimte van een mobile-, home office of een virtueel kantoor on-the-go.

 1. Moderne werkplek
 2. Microsoft Teams
 3. Remote werken
 4. Microsoft Office 365

Betrouwbare infrastructuurkeuzes voor een performante werkomgeving

Het juiste materiaal op de juiste plaats vormt vaak een geduchte uitdaging. Net als uw bedrijf groeit, groeien ook uw medewerkers, uw werkvloer en uw bedrijfsprocessen. Kies en laat u adviseren voor performante infrastructuurkeuzes op maat.

 1. Managed Print Services
 2. VoIP telefonie

Beveiligde werkomgeving

Een extra laag van veiligheid voor u en uw bedrijf

Met een alsmaar toenemende cybercriminaliteit komen ook steeds meer kleine tot middelgrote ondernemingen in het vizier van cybercriminelen. De noodzaak om uw medewerkers te sensibiliseren en uw bedrijf op meerdere niveaus te beveiligen wordt met de dag belangrijker.

 1. Multi factor authenticatie (MFA)
 2. Single sign-on (SSO)
 3. Managed wifi (WaaS)
 4. Managed firewall

Geavanceerde monitoring en proactief IT beheer

Met een geavanceerde monitoring schept u meer inzicht over de werking van alle bedrijfskritische processen en factoren binnen uw bedrijfsnetwerk. Netflow beschikt over hun eigen Netwerk Operations Center om elke bedrijfsomgeving te monitoren, beveiligen en proactief te beheren. Heeft uw organisatie nood aan meer geavanceerde toepassingen, bekijk het met een expert.

 1. Beveiligde en stabiele ICT-omgeving
 2. Monitoring as a service (NOC)

Business Continuity

Uw data beveiligd, geborgd en beschikbaar in alle omstandigheden

De toegankelijkheid, het beheer en het borgen van data binnen uw organisatie wordt met de dag alsmaar belangrijker. De data van uw organisatie dient ten allen tijde op een beveiligde en geconnecteerde manier toegankelijk te zijn zonder u inboet op snelheid of stabiliteit.

 1. Betrouwbaar databeheer
 2. Managed back-up voor bedrijven
 3. Managed cloud voor bedrijven
 4. Back-up voor Office 365

Duurzame digitale transformaties met toekomstperspectief

Met een duurzame digitale transformatie hertekend u de fundamenten van uw bedrijf om competitiever te worden met het oog op de toekomst. Laat uw organisatie door een team van experten ondersteunen en bekijk hoe u nieuwe digitale technologieën, bestaande bedrijfsprocessen en uw continuïteit optimaliseert.

 1. Disaster recovery (DRAAS)
 2. Business continuity plan
 3. Cloud migraties

Strategisch advies

Een onafhankelijk strategisch partner van A tot Z aan uw zijde

Een duurzame digitale transformatie die uw bedrijf en uw medewerkers beter doet renderen. Dat is de missie van het moderniseren van uw ICT. Netflow begeleidt uw organisatie doorheen elk facet van IT ontzorgt door een team van gecertificeerde experten.

 1. Strategische partner

Onze partners

Een vraag of interesse?

Praat over de mogelijkheden voor uw onderneming met één van onze experten. Informeer vrijblijvend voor een afspraak.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top