Managed print services

Het overgrote deel van KMO’s weet meestal niet wat ze betalen voor hun printer- en copierpark. Daarom betalen veel Belgische KMOs vaak te veel. De reden hiervoor is dat meestal de tijd ontbreekt om de beste oplossingen te onderzoeken en te vergelijken. Onder tijdsdruk koopt men dan vaak ‘het goedkoopste toestel’. Maar goedkopere toestellen gebruiken in de praktijk vaak dure toners en zijn kwalitatief ook niet altijd de beste optie. En dus betaalt u op het einde van rit toch nog meer. 

Managed print services besparen tijd & geld

Een managed print service overeenkomst voor alle toestellen, onderhoud en voorraad inbegrepen, tegen een vast bedrag per maand.

  1. Automatische levering van toners  
  2. Unieke kostprijs per print met de Kyocera 3-kleurenteller 
  3. Jaarlijkse evaluatie en herziening van uw contract 
  4. Inzicht en meer controle over de operationele en verdoken kosten 
  5. Professioneel advies voor multifunctionals en printers per departement
  6. Mogelijk aanzienlijke besparing t.o.v. uw huidig contract 

Aankopen of leasen ?

Kantoormateriaal schrijft men doorgaans af op 3 à 5 jaar, maar ondertussen evolueert uw bedrijf wel. U biedt meer of andere producten aan, uw bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd,… en ondertussen moet ook uw materiaal kunnen volgen.

Daardoor kiezen veel bedrijven voor de flexibiliteit van leasen (want uiteindelijk is managed printing ook een leasing formule). De meeste leasingcontracten hebben standaard een looptijd van 5 jaar. In sommige gevallen biedt een leasingcontract extra ruimte om (een deel van) uw printerpark in te ruilen voor materiaal dat beter aan uw behoeften voldoet. Een extra innovatiemarge voor uw bedrijf waar u zelf geen extra kosten voor betaalt.

Vraag een print-audit aan

Overweegt u om uw printerpark te optimaliseren? Of wil u graag weten of ook u effectief te veel betaalt? Vraag een printaudit aan voor uw bedrijf.

Bij een printaudit brengt Netflow de printbehoeften in kaart en bepalen we een maximale kostprijs per print en per documenttype. Op deze manier krijgt u een overzicht over het totale kostenplaatje van uw printerpark en behoudt u meer grip op verdoken of operationele kosten. Gaat u graag een stap verder? Informeer naar aangepaste print policies voor uw bedrijf. Door het invoeren van print policies besparen KMO’s gemiddeld tot 30%.

  • E-mails worden standaard in zwart-wit geprint 
  • Enkel de graficus mag in kleur afdrukken
  • Alle documenten uit een bepaalde applicatie worden dubbelzijdig geprint

Onze partners

Vraag een printaudit aan

Overweegt u om uw printerpark te optimaliseren? Of wenst u te weten of u effectief te veel betaalt? Vraag een printaudit aan voor uw bedrijf.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top