Managed firewall

Managed firewall beschermt de integriteit van bedrijfsnetwerken tegen cybercriminaliteit. De Managed firewall oplossingen van Netflow Accel detecteren, isoleren en monitoren het gedrag & netwerkverkeer binnen uw organisatie om beveiligingsrisico’s drastisch in te perken.

Managed firewall: veiligheid zonder zorgen

Een firewall beschermt een bedrijfsnetwerk tegen de gevaren die op de loer liggen op het internet: virussen, trojans, hackers,… Maar net als een pc moet een firewall up-to-date zijn om een goede werking te verzekeren. Liever zelf geen rompslomp met beheer, licenties, updates en patches? Dan is een managed firewall dé oplossing.

Een extra verzekeringspolicy voor uw bedrijf

Aanvallen op een bedrijfsnetwerk worden steeds geavanceerder en kunnen de continuïteit van uw bedrijf verstoren. Daar moet u zich tegen beschermen. Maar niet elke kmo heeft de know how in huis om dit te doen. In dat geval biedt een managed firewall soelaas. U koopt zelf de firewall niet aan maar huurt deze voor een vast maandelijks bedrag (inclusief het onderhoud, updates, licenties en configuratie). U laat uw firewall met andere woorden onderhouden door specialisten en u weet dat u veilig het internet op kan.

Voordelen van een managed firewall

  • Tijdsbesparing: omdat onze IT-specialisten het volledige beheer van de firewall voor hun rekening nemen, moet u zelf niet instaan voor de configuratie, de monitoring en installatie van beveiligingsupdates
  • Gespecialiseerde kennis: u moet zelf niet investeren in opleiding om de firewalls juist te configureren en up-to-date te houden. De Netflow-specialisten doen dit voor u.
  • Geen zorgen: verzeker uw bedrijf met een optimaal functionerende firewall die bovendien 24/7 bewaakt wordt door gecertificeerde specialisten

Synchronized security

Uw next generation managed firewall nog naar een hoger niveau brengen? Met Sophos Synchronized Security treedt uw firewall ook in interactie met andere beveiligingscomponenten in het netwerk (antivirus, e-mail beveiliging, wifi,…).

Onze partners

Wapen uw bedrijf tegen cybercriminaliteit

De managed firewall oplossingen van Netflow detecteren, isoleren en monitoren het gedrag en netwerkverkeer binnen uw bedrijf om beveiligingsrisico's drastisch in te perken. Benieuwd naar de beveiligingsrisico's in uw bedrijf? Informeer vrijblijvend naar één van onze cybersecurity experten.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top