Infrastructure as a Service (IaaS): maximaal rendement van uw IT, zonder grote investeringen

Met Infrastructure as a Service werkt u steeds met de nieuwste hardware en servers. Hardware is immers een aanzienlijke investering voor uw bedrijf. Bovendien moet al die apparatuur ook steeds up-to-date gehouden worden. Uiteraard wilt u ook dat alle uitrusting goed op elkaar is afgestemd, om zo uw bedrijfsprocessen vloeiend te laten verlopen.

De oplossing voor uw hardware

Door gebruik te maken van IaaS, kiest u voor een high-end oplossing voor uw hardware, opslag, servers en datacenter. Netflow selecteert, installeert én onderhoudt uw volledige IT-infrastructuur, in samenspraak met u en uw teams.

Infrastructure as a Service: back-up en veiligheid

Onze servers staan opgesteld in twee verschillende datacentra in België. Zo bent u ook op elk moment verzekerd van een volledige back-up van al uw gegevens.

U kunt uw eigen servers in onze racks plaatsen, met een flexibel contract. Of u kunt opteren voor een volledig privaat rack, waar enkel u en uw klanten toegang tot hebt.

GDPR

Onze superieure infrastructuur ondersteunt uw IT infrastructuur bijzonder efficiënt. Onze datacenters zijn uitermate veilig en technisch in topconditie.

Bovendien voldoen we voor het volle pond aan de geldende GDPR-wetgeving, doordat al onze apparatuur zich op Belgisch grondgebied bevindt.

Onze partners

Een vraag of interesse?

Praat over de mogelijkheden voor uw onderneming met één van onze experten. Informeer vrijblijvend voor een afspraak.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top