Business continuity plan

Een goed business continuity plan helpt je bedrijf verder functioneren tijdens een incident en garandeert een snelle heropstart na afloop. Het identificeert de zwakke plekken doorheen alle facetten van je organisatie en bepaalt concrete verbeteracties.

Business continuity: IT altijd beschikbaar

ICT is nodig om kritieke bedrijfsprocessen te laten draaien. Als de ICT langere tijd niet beschikbaar is, zijn financiële gevolgen direct voelbaar: bestelbonnen komen niet binnen, offertes kunnen niet opgevolgd worden, de facturatie ligt stil en bovendien lijdt het bedrijf imagoschade.

In een redundante IT-opstelling kan in geval van een storing, onmiddellijk de bedrijfsvoering verdergezet worden op een andere server tot de storing opgelost is.

Netflow zet de juiste technologie in om uw data veilig en vooral ook beschikbaar te houden. Geen zorgen over de continuïteit, Netflow monitort dit en u kan zich 100% focussen op uw bedrijf.

Opstarten in de cloud

Systemen in de Netflow-cloud worden permanent gemonitord om downtime te voorkomen. Dankzij de back-up en redundante infrastructuur blijft uw business ook bij een grote storing gewoon verder gaan.

Onze partners

Business continuity: verzekerde bedrijfsvoering

Kleine of grote storing? Met business continuity blijft het bedrijf operationeel.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top