Betrouwbaar databeheer

De data van uw bedrijf zijn cruciaal voor de goede werking van uw business. Verzeker de veiligheid van uw data en kies voor een betrouwbaar databeheer, zowel op kantoor als mobiel.

Betrouwbaar databeheer garandeert continuïteit

Niet enkel op kantoor, maar ook onderweg. Deze data moeten optimaal beschermd worden, zonder dat de toegankelijkheid van deze data daardoor in het gedrang komt. Met een goede back-up verzekert u bovendien de continuïteit van uw bedrijf.

Mananged back-up voor bedrijven: Een managed back-up oplossing maakt op regelmatige basis een kopie van alle bedrijfsdata. Bescherm uw bedrijf tegen dataverlies en verzeker uw bedrijfscontinuïteit:

Back-up voor Office365: Een back-up van Office 365, is dat nodig? Microsoft Office Office 365 is niet gebouwd als een dienst voor gegevensbescherming. De oplossing die Microsoft biedt om data terug te halen nadat ze verwijderd zijn, is eerder beperkt.

Beveiligd mobiel databeheer

Hoewel ze vaak niet gezien worden als onderdeel van een bedrijf, maken smartphones, tablets of andere draagbare toestellen wel rechtstreeks verbinding met uw bedrijfsnetwerk.

Welke informatie is beschikbaar op deze toestellen? En wat als deze gestolen worden? Of gekraakt? Elk toestel met een verbinding met uw bedrijfsdata vormt een potentieel beveiligingsrisico. Met de toenemende cybercriminaliteit is een uitgebreide bescherming voor uw mobiele apparaten ook een noodzaak.

Beheer en beveiliging van gebruikersprofielen

Naarmate de complexiteit van een bedrijf groeit, wordt het steeds een grotere uitdaging om de integriteit van een bedrijfsnetwerk te garanderen.

  • Wie heeft er toegang tot welke data?
  • Wat gebeurt er met medewerkers die uit dienst gaan?
  • Welke accounts of gebruikers behouden hun toegang tot een bedrijfsnetwerk?

Gebruikersprofielen en -rechten moeten centraal door iemand beheerd worden. Een goed beheer van rechten en gebruikersprofielen is essentieel voor de bescherming van uw bedrijfsdata.

Een betrouwbare back-up

Bedrijven zijn steeds meer afhankelijk van hun ICT-systemen. Maar wat gebeurt er als deze systemen het laten afweten? Een goede back-up garandeert een extra zekerheid voor uw bedrijf. Met een disaster recovery plan zorgt u er bovendien voor dat u geen ernstige schade ondervindt bij onverwachte gebeurtenissen. Gaat u graag nog een stap verder? Met een business continuity plan zorgt u ervoor dat uw bedrijf ook niet stilvalt.

Betrouwbaar databeheer?

Verzeker de veiligheid van uw data en kies voor een betrouwbaar databeheer, zowel op kantoor als mobiel.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top