Team lead infrastructuur

Ben jij als echte innovatielover into Azure, security, Netwerken en/of back-up? Heb jij daarnaast heel wat people skills en hou jij ervan een team aan te sturen en medewerkers te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling? En wil jij tenslotte deel uitmaken van een hecht en familiair team? Dan is deze job als Team lead Infrastructuur echt iets voor jou!

“Great organizations demand a high level of commitment by the people involved.” (Bill Gates).

Daarom zetten wij bij Netropolix – Netflow GROEI centraal. We willen niet enkel groeien als organisatie, maar de persoonlijke groei van onze medewerkers dragen we ook hoog in het vaandel. We streven hierbij steeds naar BALANS. Voel jij ook die PASSIE, streef je naar EXCELLENTIE en ervaar je graag FUN in je werk? Dan is Netropolix – Netflow de place to be.

Wie zoeken wij:

Als team lead word je verantwoordelijk van een team van maximum 10 medewerkers. Deze collega’s zijn IT-passionates en volgen, net als jij, allerlei technologieën graag op de voet.

We zoeken een collega die 80% van zijn/haar tijd operationeel meewerkt met het team om hun leefwereld helemaal te begrijpen. Je bent een belangrijk en 1e aanspreekpunt voor je collega’s en bent in staat hen te motiveren  om iedere dag een kwaliteitsvolle service aan onze klanten af te leveren.

Hoe ziet een gemiddelde dag er voor je uit?

 • Je stuurt, communiceert en rapporteert op medewerkers-tevredenheid en teamresultaten
 • Je bewaakt ons support-model d.m.v. balans ‘on-site/remote’ & ‘reactief’ / ‘proactief-geplande activiteiten’ te managen.
 • Je werkt proactief mee om de werkprocessen te optimaliseren en begeleid & coördineert operationele veranderingstrajecten
 • Je springt bij waar nodig en draait als system engineer mee in het team

Wij zijn op zoek naar 3 teamleaders die elk fungeren vanuit zijn/haar eigen vestiging te Geel / Kruibeke en Edegem.

Passen wij bij jou en andersom?

Een hobby waar je toevallig ook nog geld voor krijgt, ideaal, toch?
We zijn dus op zoek naar collega’s die bij ons passen en geloven in ons verhaal. Hierbij is kennis natuurlijk niet onbelangrijk, maar ondergeschikt aan de samenhang van ons team. De match met het collegiaal DNA van onze collega’s verliezen we niet uit het oog!

Wat kan je verwachten?

Je komt terecht in een groeiende organisatie waar persoonlijke ontwikkeling en teamsfeer primeren. Netflow werkt vanuit 4 locaties:

 • Kruibeke
 • Edegem
 • Wuustwezel
 • Geel

Omdat we work-life balans hoog in het vaandel dragen krijg je één vaste locatie toegewezen. Het kantoor in Kruibeke beschikt over een bedrijfsfitness. Daarnaast organiseren we verschillende sportactiviteiten en teambuildings zoals bijvoorbeeld padel, fietsen, persoonlijke coaching … Een goede werk-privébalans vinden we immers belangrijk.

Concrete voordelen

 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief
 • Uitgebreide training trajecten, doelgerichte stoomcursussen of opportuniteiten om certificaten te behalen om jouw CV en kennis te verrijken zijn vanzelfsprekend
 • De mogelijkheid om te groeien binnen de organisatie, bijvoorbeeld op technisch, management of commercieel vlak
 • Uitdagende opdrachten bij onze B2B-klanten
 • Een aantrekkelijke verloning met extralegale voordelen die past bij je ervaring en functie
 • Fruit op het werk, padel en andere leuke teambuildingactiviteiten

Interesse? Zo gaan we te werk

Fase 1: onze matchmaker nodigt jou graag uit voor een eerste digitaal of face-to-face gesprek. Een gezellige kennismaking met elkaar met oog op jouw kennis, ervaring en verwachtingen

Fase 2: Een gesprek met onze Chief Happiness Officer over wat we gemeenschappelijk begrijpen onder happiness@work. Zit jullie buikgevoel goed? Dan volgt er meteen een online assessment.

Fase 3: Een derde gesprek met de afdelingsmanager, waarna ook meteen een kennismaking met een aantal rechtstreekse mogelijke toekomstige collega’s

Fase 4: Is de klik er tussen beide partijen? Dan leggen wij je graag een loonvoorstel voor!

Een vraag of interesse?

Praat over de mogelijkheden voor uw onderneming met één van onze experten. Informeer vrijblijvend voor een afspraak.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Scroll to Top