Business analist – Business Versneller – Kruibeke

Hebben businessprocessen geen geheimen voor jou? Is het analyseren van klantenbehoeftes jouw tweede natuur? Dan ben JIJ de business analist die WIJ zoeken voor onze site in Kruibeke!

Wie zoeken wij?

Ben jij iemand die kansen en uitdagingen bij klanten kan identificeren en deze in samenspraak met de klant kan aanpakken? Please, say yes! Want in deze rol heb je namelijk de cruciale rol om analyses te maken van de behoeftes van onze klanten. Daarbij is het belangrijk om de drijfveren van de klant goed te begrijpen en in kaart te brengen. Tenslotte vertaal je deze naar een te implementeren plan voor je collega’s.

Onze ideale kandidaat

 • kan zich inleven in het scenario van de klant. Is een echte krak in het begrijpen van businessprocessen en denkt enthousiast mee hoe dit efficiënter kan worden aangepakt;
 • heeft voldoende high-level technische kennis in huis om deze businessprocessen te vertalen naar een oplossing die door collega’s kan worden gemaakt;
 • werkt zeer planmatig en haalt energie uit klantencontacten om het verloop van de implementatie op te volgen;
 • beschikt over een buitengewone portie ‘people skills’ aangezien een nieuwe manier van werken te maken heeft met het wijzigen van mensen hun gewoonten.

Passen wij bij elkaar en andersom?

Een hobby waar je toevallig ook nog geld voor krijgt: ideaal, toch? We zijn dus op zoek naar collega’s die bij ons passen en geloven in ons verhaal. Hierbij is kennis natuurlijk niet onbelangrijk, maar ondergeschikt aan de samenhang van ons team. De match met het collegiaal DNA van onze collega’s verliezen we niet uit het oog!

Wat kan je verwachten?

Je komt terecht in een groeiende organisatie waar persoonlijke ontwikkeling en teamsfeer primeren. Netflow werkt vanuit 4 locaties:

 • Kruibeke
 • Edegem
 • Wuustwezel
 • Geel

Omdat we work-life balans hoog in het vaandel dragen krijg je één vaste locatie toegewezen.

Het kantoor in Kruibeke beschikt over een bedrijfsfitness. Daarnaast organiseren we verschillende sportactiviteiten en teambuildings zoals bijvoorbeeld padel, fietsen, persoonlijke coaching … Een goede werk-privébalans vinden we immers belangrijk.

Concrete voordelen

 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief
 • Uitgebreide training trajecten, doelgerichte stoomcursussen of opportuniteiten om certificaten te behalen om jouw CV en kennis te verrijken zijn vanzelfsprekend
 • De mogelijkheid om te groeien binnen de organisatie, bijvoorbeeld op technisch, management of commercieel vlak
 • Uitdagende opdrachten bij onze B2B-klanten
 • Een aantrekkelijke verloning met extralegale voordelen die past bij je ervaring en functie
 • Fruit op het werk, padel en andere leuke teambuildingactiviteiten

Interesse? Zo gaan we te werk!

Fase 1

Onze matchmaker nodigt jou graag uit voor een eerste digitaal of face-to-face gesprek. Een gezellige kennismaking met elkaar met oog op jouw kennis, ervaring en verwachtingen.

Fase 2

Een gesprek met onze Chief Happiness Officer over wat we gemeenschappelijk begrijpen onder happiness@work. Zit jullie buikgevoel goed? Dan volgt er meteen een online assessment.

Fase 3

Een derde gesprek met de afdelingsmanager, waarna ook meteen een kennismaking met een aantal rechtstreekse mogelijke toekomstige collega’s!

Fase 4

Is de klik er tussen beide partijen? Dan leggen wij je graag een loonvoorstel voor!

Iets voor jou? Laat van je horen!

We luisteren met veel plezier naar jouw persoonlijke talent. ☕ Solliciteren doe je via onderstaand formulier.

Wat doet een business versneller bij Netflow?

Solliciteer nu

Laat via dit formulier je gegevens en cv achter en we contacteren je zo snel mogelijk.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Scroll to Top