Accountant (Geel)

Ben jij een nauwkeurige en analytische accountant die graag een sleutelrol speelt in de boekhouding van een snelgroeiend bedrijf? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

“Great organizations demand a high level of commitment by the people involved.” (Bill Gates). Daarom zetten wij bij Netropolix PASSIE centraal. We willen niet enkel groeien als organisatie, maar de persoonlijke groei van onze medewerkers dragen we ook hoog in het vaandel. We streven hierbij steeds naar BALANS. Neem jij graag OWNERSHIP, streef je naar EXCELLENTIE en ervaar je graag FUN in je werk? Dan is Netropolix de place to be. 

Ben jij wie we zoeken?

Netropolix zoekt een gedreven en ervaren accountant om ons team te versterken.

Hou jij van cijfers en ben je gebeten door financieel beheer in de ruimste zin? Naast rationeel en resultaatgericht, ben je ook empathisch, verbindend, respectvol en bovenal een échte teamplayer. 

Je bent in het bezit van een Economisch Master diploma (Handelswetenschappen, Handelsingenieur, Licentiaat TEW).

Je hebt een grondige kennis van algemene boekhouding en BTW en daarbovenop op dit niveau 4 jaar ervaring als accountant.

Je communiceert pro-actief en als coach ben je een geboren motivator en in staat om engagement van je collega’s te verkrijgen.

Is bovenstaande omschrijving je op het lijf geschreven?

Dan ben JIJ diegene die we zoeken!

Benieuwd naar je takenpakket?

 • Je rapporteert aan de Managing Director Finance
 • Je geeft leiding aan de administratieve medewerkers die instaan voor de boekhouding, controlling en facturatie.
 • Je krijgt de verantwoordelijkheid voor de boekhouding, facturatie, BTW-aangiftes, maandelijkse/kwartaal verplichtingen en voorbereiding voor de jaarafsluiting.
 • Kennis van Payroll is een pluspunt

Van onze nieuwe sterke IT-minded collega verwachten we een sterk financieel analytisch inzicht en het actief meedenken over nieuwe kansen en mogelijkheden. 

Passen wij bij jou en andersom?

Zorgen dat je met plezier komt werken is onze betrachting voor iedereen. Een hobby waar je toevallig ook nog geld voor krijgt zou ideaal zijn. We zijn dus op zoek naar collega’s die bij ons passen en geloven in ons verhaal. Hierbij is kennis natuurlijk niet onbelangrijk maar ondergeschikt aan de samenhang van ons team. We moeten namelijk elke dag samen aan de slag en altijd op elkaar kunnen rekenen.

Wat kan je verwachten?

Netropolix is reeds meer dan 20 jaar een groeiend bedrijf en telt intussen een 170-tal medewerkers verspreid over 4 verschillende sites. Voor deze functie werk je vanuit onze vestiging in Geel. We houden het serieus waar het moet en informeel waar het kan. Dit is wat wij jou te bieden hebben:   

 • Een ontspannen werksfeer met toffe collega’s waar véél plaats is voor humor en plezier. We hebben bovendien een heus feestcomité dat verantwoordelijk is voor het organiseren van onze familiedag, het personeelsfeest en andere teamactiviteiten.  
 • We investeren in persoonlijke groei en ontwikkeling door het uitstippelen van een specifiek carrièrepad voor elke collega.  
 • ‘There’s never a dull moment’ @Netropolix door een grote variatie in taken binnen alle rollen.  
 • Elk medewerker in onze organisatie is even cruciaal & het collegiaal DNA van iedere collega zorgt voor respect en vertrouwen onder elkaar.  
 • We hebben aandacht voor een gezonde balans tussen werk en privé en bieden manieren aan om flexibel te werken.   
 • We besteden aandacht aan ergonomie en welzijn op het werk. Zo proberen we beweging te stimuleren en hebben we naast sportieve initiatieven bijvoorbeeld ook een Fiets-plan.  

 Concrete voordelen  

 • Vlot bereikbaar  
 • 12 ADV dagen indien voltijds  
 • Flexibel werken  
 • Thuiswerken  
 • Groepsverzekering
 • Bedrijfswagen + tankkaart  
 • GSM-abonnement  
 • Je werkt in regio Kempen in ons spiksplinternieuw hoofdkantoor Square One  
 • & last but not least, een verwelkoming binnen onze NX-familie!  

Interesse? Zo gaan we te werk  

Fase 1: Onze matchmaker nodigt jou graag uit voor een eerste digitaal of face-to-face gesprek. Een gezellige kennismaking met elkaar met oog op jouw kennis, ervaring en verwachtingen  
  
Fase 2: Een gesprek met onze Chief Happiness Officer over wat we gemeenschappelijk begrijpen onder happiness@work. Zit jullie buikgevoel goed? Dan volgt er meteen een online assessment.  

Fase 3: Een derde gesprek met één van onze managing directors en een kennismaking met jouw mogelijke toekomstige collega’s.  
  
Fase 4: Is de klik er tussen beide partijen? Dan leggen wij je graag een loonvoorstel voor!  

Een vraag of interesse?

Praat over de mogelijkheden voor uw onderneming met één van onze experten. Informeer vrijblijvend voor een afspraak.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top