Start jouw ICT-carrière bij Netflow

Een gezonde work/life balance met de nodige ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het stimuleren van eigen initiatieven. Daar zetten we bij Netflow op in! Ben je op zoek naar een job met de nodige uitdaging? Dan zit je hier aan het juiste adres. Kom met ons praten!

Hieronder vind je een overzicht van de openstaande ICT-jobs bij Netflow.

Vind je momenteel niets dat past bij jouw profiel? Ook dan willen we graag horen welke toegevoegde waarde jouw skills voor Netflow kunnen bieden. Je kan in dat geval altijd spontaan solliciteren.

Werken bij Netflow is fun!

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?

Als je een interessante vacature gezien hebt, stuur je je cv door via het formulier onderaan de pagina van de ICT-job in kwestie. Als jouw cv weerhouden wordt, nodigen we je uit voor een eerste gesprek en eventueel een technische test. Na een positieve evaluatie van je eerste gesprek, gaan we in ronde 2 dieper in op je technische kennis en persoonlijkheid.

Wil je meer weten over onze sollicitatieprocedure? Aarzel niet en bel of mail Steven De Swaef via 03 460 35 35 of via jobs@netflow.be.

We kijken er alvast naar uit om je te verwelkomen!

Een top werksfeer…and more

Collega’s die voor mekaar in de bres springen en mekaar helpen waar nodig. Dat is natuurlijk een droom. Maar ook naast het werk kan je bij Netflow heel veel leuke dingen doen 🙂

Ben jij een uitzonderlijk IT-talent en hou je ook van een gezonde dosis fun (lees karting, paintball, skydiven, padellen, VR-shooting, sporten in de bedrijfsfitness,…)? Dan zit je bij Netflow zeker op je plaats. Bekijk ons foto-archief, zo kan je je al een beeld vormen wat je bij Netflow kan verwachten!

Een vraag of interesse?

Praat over de mogelijkheden voor uw onderneming met één van onze experten. Informeer vrijblijvend voor een afspraak.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top