Wat zijn managed ICT-services aan een vaste prijs per maand?

Als managed services provider (MSP) biedt Netflow verschillende contracten aan voor KMO’s, waarbij het systeembeheer en de IT-support geheel of gedeeltelijk uitbesteed wordt aan ons team van specialisten. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende types contracten die we aanbieden.

U kan uiteraard ook altijd een van onze consultants contacteren voor meer advies en toelichting of voor een maatofferte voor uw KMO.

Wise

Met een vaste maandelijkse bijdrage per werkstation en per server, kan u de onderhoudskosten van uw IT-infrastructuur op voorhand perfect inschatten. U geniet gratis en onbeperkt van onze IT-service desk (indien nodig ook ter plaatse) bij storingen.

Magic

Dezelfde voordelen van de Wise-formule, uitgebreid met periodieke technische bezoeken, managed anti-virus en basis Microsoft Office ondersteuning.

Incidental

In dit IT-service contract koopt u vooraf een aantal credits  en onze werkzaamheden worden in mindering gebracht van het saldo van uw credits. Geleverde prestaties zijn niet inbegrepen in de periodieke bijdrage die u betaalt.

Op maat

U bent op zoek naar een IT-service oplossing helemaal op maat van uw KMO. Dat kan, elk bedrijf is immers anders. Onze consultants bekijken samen met u wat voor uw bedrijf de meest efficiënte oplossing is en stellen u een contract op maat voor.

Heeft u al een interne IT-afdeling? In dat geval kan Netflow uw IT-afdeling ook ondersteunen. Bijvoorbeeld door specialistische monitoring tools ter beschikking te stellen of door het opzetten van een ticketing systeem voor uw bedrijf.

Monitoring

Zo verzorgt N-able de inventarisatie van uw netwerk, en stelt het u in staat routinetaken en processen automatisch uit te voeren. Door permanente monitoring met PRTG kan uw infrastructuur pro-actief beheerd worden.

Ticketing

Autotask is ontworpen om de (interne) IT-ondersteuning te optimaliseren. Iedere IT-medewerker krijgt de tools om tickets en werkzaamheden overzichtelijk en gestructureerd te kunnen uitvoeren, delegeren en opvolgen.

Een vraag of interesse?

Praat over de mogelijkheden voor uw onderneming met één van onze experten. Informeer vrijblijvend voor een afspraak.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Scroll to Top