Hoe stel ik een out of office-bericht in?

Automatisch afwezigheidsberichten versturen vanuit Outlook

  • Klik op Bestand
  • Selecteer Automatische antwoorden.

Een automatisch antwoord instellen

  • Schakel in het dialoogvenster Automatische antwoorden het selectie vakje Automatische antwoorden verzenden in. U kunt ook een datumbereik voor automatische antwoorden instellen. Er worden dan geen automatische antwoorden meer verzonden na de ingestelde eindtijd. Als u geen bereik opgeeft, moet u automatische antwoorden handmatig uitschakelen.

Opmerking: Als u Automatische antwoorden niet ziet, gebruikt u Regels en waarschuwingen om een afwezigheidsbericht in te stellen.

  • Typ op het tabblad Binnen mijn organisatie het antwoord dat u aan teamgenoten of collega’s wilt verzenden wanneer u afwezig bent.

Opmerking: Als u Iedereen buiten mijn organisatie selecteert, wordt uw automatische antwoord verstuurd op elk e-mailbericht, inclusief nieuwsbrieven, advertenties en mogelijke ongewenste e-mail. Als u ook naar personen buiten uw organisatie automatische antwoorden wilt verzenden, is het beter om Alleen mijn contactpersonen te selecteren.

  • Selecteer OK om de wijzigingen op te slaan.

Automatische afwezigheidsberichten uitschakelen

Wanneer Outlook is ingesteld voor het verzenden van automatische antwoorden, ziet u een bericht onder het lint met deze informatie. Selecteer Uitschakelen om automatische afwezigheidsberichten uit te schakelen. Als u de datums wilt wijzigen voor uw automatische antwoord of het verzonden bericht, gebruikt u de bovenstaande stappen om uw instellingen te wijzigen.

Een vraag of interesse?

Praat over de mogelijkheden voor uw onderneming met één van onze experten. Informeer vrijblijvend voor een afspraak.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top