Schoonmaakbedrijf Ariel innoveert en excelleert via IT

Voor onze IT-infrastructuur en -projecten is Accel onze vaste partner. Nieuwste project dat Accel voor ons op poten zette is de implementatie van Exclaimer, waardoor al onze medewerkers hun mails afsluiten met een uniforme maar ook gepersonaliseerde handtekening en disclaimer, ongeacht vanaf welk apparaat ze die mail versturen.”

Ariel is een middelgrote speler in de sector, dat afhankelijk van seizoen 450 tot 500 medewerkers inzet. Kwaliteit garanderen in alle diensten en procedures zit ingebakken in de genen van Ariel: het ISO-9001 certificaat voor kwaliteitsmanagement, het VCA-certificaat voor veiligheidsbeleid, het milieucertificaat 14001… voor Ariel zijn dit evidenties.

Ariel Exclaimer

Diederik De Roeck: “We willen professioneel zijn tot in het kleinste detail. Daarom vonden we het ook belangrijk om ook onze communicatie een professionelere uitstraling te geven. En toegegeven: dat kon beter. De mails die onze medewerkers verstuurden, droegen te weinig de corporate identity van ons bedrijf uit. Concreet: er zat geen duidelijke eenheid in de handtekeningen en disclaimers onder de mails van onze medewerkers. Accel stelde een doeltreffende en centraal te beheren oplossing voor: Exclaimer.”

Uniform en persoonlijk

Dankzij Exclaimer Cloud kan Ariel met Office 365 centraal e-mailhandtekeningen opstellen en beheren voor alle medewerkers, ongeacht het apparaat waarmee de mails worden gestuurd. Diederik De Roeck: “Binnen de uniforme template kunnen de handtekening en disclaimer voor elke medewerker een persoonlijke invulling krijgen. Functies, telefoonnummers, afdeling, mailadressen en namen worden in onze centrale databank beheerd en kunnen heel eenvoudig in het juiste veld in de elektronische handtekening worden ingevoegd.”

Professioneel en handig

“Accel heeft ons ondersteund om Exclaimer te installeren. Het beheer is zeer eenvoudig en gebeurt dus intern. We zijn recent verhuisd en konden op een heel eenvoudige manier in één beweging de disclaimer wijzigen voor alle medewerkers. Als er een nieuwe medewerker in dienst komt of als een medewerker een andere functie krijgt, dan wordt de elektronische handtekening centraal aangemaakt of aangepast. Resultaat: onze communicatie oogt nu professioneel, en dat straalt ook af op ons imago.”

Innoveren met Accel

Voor Diederik De Roeck is het duidelijk: “Door een beroep te doen op de diensten van Accel, kan Ariel zich profileren als een innovatieve speler in de schoonmaaksector. Accel heeft onze IT-infrastructuur volledig vernieuwd, beheert ons datacenter, bracht onze telefooncentrale naar de cloud en reikte ons nu een oplossing aan om ons mailverkeer een professionele uitstraling te geven. Een professionele en persoonlijke aanpak, net zoals onze elektronische handtekeningen.”

We willen professioneel zijn tot in het kleinste detail. Daarom vonden we het ook belangrijk om ook onze communicatie een professionelere uitstraling te geven. En toegegeven: dat kon beter. De mails die onze medewerkers verstuurden, droegen te weinig de corporate identity van ons bedrijf uit. Concreet: er zat geen duidelijke eenheid in de handtekeningen en disclaimers onder de mails van onze medewerkers. Accel stelde een doeltreffende en centraal te beheren oplossing voor: Exclaimer.

Diederick de Roeck - Ariel

Professionele e-mail handtekeningen voor uw bedrijf

Contacteer Accel en we helpen u met het opzetten van Exclaimer. Ook een training nodig? Geen probleem. We helpen u op weg.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top