Een avontuur vol verrassingen

GMAN is dé verdeler van Opel en Toyota in de regio Antwerpen tot Vilvoorde. Met het ruimte aanbod aan nieuwe wagens, tweedehandswagens en stockwagens hebben we het perfecte model voor ieders smaak en budget. Of je nu een auto wil kopen of verkopen, op onderhoud komt of aan herstellingen toe bent, gij GMAN kun je zeker zijn van een kwalitatieve oplossing.

Waar service en gegarandeerde kwaliteit voor klanten de hoogste prioriteit kent trachten ze dit ook achter de schermen te realiseren. Met het oog op de eigen toekomst, kwaliteit en operationele optimalisatie kiest GMAN resoluut voor strategische samenwerkingen.

In 2017 maakte GMAN de keuze zijn netwerkomgeving in alle filialen te vervangen. Zowel in de hoofdzetel te Antwerpen als de vier nevenfilialen. Tijdens deze migraties werd ook rekening gehouden met de verschillende 3th party softwarepakketten waarmee GMAN werkt. Onze projectmanager bepaalde samen met hen (I’car systems, Ireach, PlanManager) de te volgen stappen, telkens met een back-up alvorens wijzigingen aan te brengen. Zo stonden we niet voor verrassingen. Service, kwaliteit en innovatie wordt dan ook hoog in het vaandel gedragen.

Mijn ervaring met NETFLOW IT kan beschouwd worden als een avontuur vol verrassingen. Wim en zijn team hebben ons stap voor stap meegenomen op een wervelend parcours waar ook regelmatig slecht aangelegde kasseistroken opgenomen waren. Echter het enthousiasme van Wim, en zijn team, en zijn doorzetting om zelfs van de meest hobbelige kasseistroken een gladde, zachte asfaltbaan te maken zorgde bij GMAN voor een gerust gevoel.
Komende van een IT infrastructuur die iedere dag wel ergens een storing kende, tot een service die… geen service was en nu naar een netwerk met zelden een probleem, dan meestal nog te wijten aan wegenwerken in de buurt van onze site, is een aangename verademing.

Daar waar we vroeger een ticket aanmaakte met bibberende vingers en het indiende wetende dat er toch geen reactie kwam tenzij “uw ticket werd afgesloten en vanuit ons standpunt is het probleem opgelost”, is er nu een mogelijkheid om op een snelle manier een issue te laten weten en je weet 100% dat je een vriendelijke reactie terugkrijgt én een oplossing in geen tijd.

Samenwerken met NETFLOW IT is voor ons de beste investering en de leukste ervaring tot nog toe hoe je met de juiste keuze van een leverancier een top samenwerking kunt realiseren.

Hugo Hamers – CEO GMAN

Een vraag of interesse?

Praat over de mogelijkheden voor uw onderneming met één van onze experten. Informeer vrijblijvend voor een afspraak.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top