De Boer Waterproofing kiest voor langetermijnrelatie met Netflow

Het moderne kantoor te Schoten met zijn felle kleuren en strakke vormgeving, uitkijkend over het dok ademt de verschillende activiteiten van De Boer Waterproofing uit. Een zeer aangename locatie om ons gesprek aan te vangen.

François Grieten, IT-manager bij De Boer Waterproofing licht onze samenwerking graag toe. We streven steeds naar lange termijnrelaties met onze leveranciers en partners, zo ook wat IT-ondersteuning betreft. Een korte brainstorm gaf al snel weer dat vertrouwen, voldoende competentie en bereikbaarheid de meest belangrijke aspecten zouden zijn in het maken van deze keuze. Zo onderscheidde Netflow IT zich ten overzien van de andere.

Inmiddels hebben we al meer dan acht jaar een solide relatie met elkaar waarbij de gemaakte afspraken correct worden nageleefd. Van begin af aan hebben we ervoor gekozen een Netflow Service Contract (NSC) af te sluiten. Zekerheid altijd beroep te kunnen doen op de juiste kennis en ervaring is een absoluut pluspunt. Naast het NSC is er een maandelijkse on site visit door een vaste senior system engineer.Hij neemt steeds de activiteiten op server- en netwerkniveau voor zijn rekening.

De gevirtualiseerde omgeving vereist de accuraatheid die we bij Dieter vinden. De on site visit is ook voor mij als IT-Manager een absolute meerwaarde. In overleg met elkaar zetten we de volgende stappen in de door mij uitgestippelde strategie.

Deze één op één gesprekken bieden regelmatig opportuniteiten of nieuwe inzichten. De samenwerking kent goede afspraken waarbij ikzelf fungeer als single point of contact tussen Netflow IT en onze eigen medewerkers. Op deze manier wordt er een correct overzicht behouden van de lopende zaken. We kunnen stellen dat dit partnership een absolute meerwaarde is die we graag nog jaren willen aanhouden.

François Grieten, IT Manager De Boer Waterproofing
https://www.deboer.be

Een vraag of interesse?

Praat over de mogelijkheden voor uw onderneming met één van onze experten. Informeer vrijblijvend voor een afspraak.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top