Welkom Koen!

Groei kan je moeilijk tegenhouden. Onze HR-manager kende dan ook een druk 3e kwartaal doorheen publicatie van vacatures, selecties en het opmaken van overeenkomsten.

Afgestudeerd in 2000 als industrieel ingenieur elektronica optie ontwerptechnieken aan de Hogeschool Antwerpen dit na een middelbare studie waar ik industriële wetenschappen volgde in het Technisch Instituut Glorieux te Oostakker.

Na mijn studies ben ik op 1-11-2000 aan men professionele carrière begonnen bij Kender Thijsen Solutions (later door MBO Avitor geworden)

Hier begon ik als presales engineer en was mijn rol ervoor te zorgen dat onze accountmanagers technisch correcte dossiers kregen om bij onze klanten aan te bieden… Ik kwam hier in contact zowel kleine KMO’s alsook bij de grotere multinationals zoals Volvo, Audi/VW en Arcelor.

Na een aantal jaar de functie van presales support engineer te vervullen, ben ik hier door middel van interne doorgroeimogelijkheden overgestapt naar de functie van accountmanager.

In mijn presales rol kreeg ik ook de kans om steeds mijn technisch niveau bij te scholen en leerde ik het HP Enterprise gamma kennen.  Dit deed ik vol overgave tot februari 2016 toen het bedrijf jammer genoeg failliet ging.

Bijna dag op dag na het faillissement ging ik aan de slag bij Rovacon, eveneens als accountmanager.  Hier kreeg ik de mogelijkheid Autotask verder uit te rollen zodat dit een volwaardige CRM – , opvolging van renewals -,  – en salesfunnel tool .

Na 2,5 jaar elke dag 150km in de wagen door te brengen in een functie waar ik te weinig uitdaging ervoer besliste ik in september 2019 uit te kijken naar een nieuwe professionele uitdaging waardoor de work-life balance terug in evenwicht zou komen.

Hierdoor kwam ik al snel bij Netflow terecht dat mijn aandacht zeer snel trok door het groeiende karakter en de meer dan interessante afstand tussen woonst en werk. Na twee goede gesprekken was voor zowel mij als Netflow de deal rond en besliste ik onmiddellijk om de overstap te maken en Zottegem voorgoed vaarwel te zeggen. De functie waarvoor ik aan boord ben gekomen is tweeledig. Enerzijds is het belangrijk mijn ervaring in verkoop, en dan vooral het technische karakter ervan, te delen en doorgeven.  Anderzijds zal ik Murielle deels ontlasten in haar taken zodat het proces van order tot installatie in de toekomst vlotter kan verlopen en zij zich kan focussen op andere aspecten.

Ik ben getrouwd met Isabella en papa van twee flinke dochters Emma (8) en Lisa (4). Vrije tijd wordt ingevuld met klussen, sporten, Geocache, pokeren en weekendjes weg met vrienden en familie.

Een vraag of interesse?

Praat over de mogelijkheden voor uw onderneming met één van onze experten. Informeer vrijblijvend voor een afspraak.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top