Veilig mobiel printen met ‘follow me’-printing

Bedrijven investeren (als het goed is) meestal de nodige middelen om digitale data te beschermen. Maar wat met documenten die afgedrukt worden? Het moet niet altijd een hacker of digitaal datalek zijn dat ervoor zorgt dat bedrijfsdata in de foute handen terecht komen. Als een medewerker gevoelige documenten afdrukt en deze vergeet van de printer te halen, of iemand anders neemt ze per ongeluk mee van de printer, is het kwaad geschied. Om documenten niet te laten opstapelen op de printer kan de ‘follow me”-printing van Kyocera gebruikt worden.

Hoe werkt “follow me”-printing

Het systeem van “follow me”-printing is eigenlijk heel eenvoudig. Medewerkers sturen hun afdrukopdracht naar om het even welke multifunctional en de printer treedt pas in werking wanneer de opdrachtgever op het toestel zelf inlogt met een persoonlijke badge of code. Zo wordt het onmogelijk dat documenten die niet voor iedereens ogen bestemd zijn, op de printer blijven rondslingeren. Op dezelfde manier kan je ook voorkomen dat een “oude” versie van een document nog geprint wordt, en de oude versie verwijderen uit de printwachtrij.

Veilig mobiel printen

Voor medewerkers die vaak op de baan zijn is printen vaak moeilijk. Met de mobile print app van Kyocera kan je altijd en overal veilig printen. De app is beschikbaar voor Android en iOS en laat je in alle veiligheid printen via de cloud. Bovendien is ze perfect combineerbaar met Print&Follow.

Contacteer een expert

Vertrouwelijke documenten voortaan altijd met een gerust hart afdrukken? Neem gerust contact op met Netflow om de mogelijkheden te bespreken.

Een vraag of interesse?

Praat over de mogelijkheden voor uw onderneming met één van onze experten. Informeer vrijblijvend voor een afspraak.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top