Strategische samenwerking tussen Xenius en Netflow IT

Beste klant

Innovatie is belangrijk, zeker in een alsmaar veranderende IT omgeving waarin termen zoals security, optimale beschikbaarheid en flexibiliteit alomtegenwoordig zijn. Om onze dienstverlening verder te verbeteren en om onze producten verder te optimaliseren heeft Netflow recent een strategische samenwerking afgesloten met Xenius.

Zowel Xenius als Netflow IT zijn al jaren bekende namen als het gaat over professionele IT oplossingen en datacenterdiensten. Netflow IT is sinds 2006 een gevestigde waarde wat betreft IT infrastructure, managed services en IT consultancy . Xenius, leverancier van allerhande datacenter diensten en webhosting, is al sinds 2012 actief in de sector en beschikt over een eigen infrastructuur, de nodige knowhow en een volledig eigen netwerk geleverd vanuit Belgische datacenters.

Deze samenwerking is dan ook een logische stap voor onze verdere ontwikkeling, zowel Xenius als Netflow IT zijn volledig complementair aan elkaar en zullen elkaar ondersteunen in het verder bouwen aan de toekomst, waarbij Xenius en Netflow IT hun eigenheid behouden. Aan uw dienstverlening zal dan ook niets wijzigen !

Beide bedrijven zijn ervan overtuigd dat cloud en hybride cloud gebaseerde toepassingen de toekomst blijven.
Recent werd er daarom dan ook al geïnvesteerd in verdere uitbouw van de Xenius datacenter infrastructuur én netwerk.

Netflow – IT Solutions that make business easy

Een vraag of interesse?

Praat over de mogelijkheden voor uw onderneming met één van onze experten. Informeer vrijblijvend voor een afspraak.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top