Snel mobiel printen? Met een mobile print app, natuurlijk!

Werken in de cloud: iedereen heeft er de mond van vol, maar toch blijft papier een niet te onderschatten rol spelen. Ondertussen worden ook smartphones en tablets als volwaardige tool op de werkvloer gebruikt. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat de vraag naar mobiele printoplossingen toeneemt. Maar hoewel de mogelijkheid om te printen van op de smartphone de werkomgeving aanzienlijk flexibeler maakt, heeft mobile printing nog niet overal ingang gevonden. Veel bedrijven vragen zich namelijk af of hun infrastructuur het wel toelaat en hoe de implementatie dan precies verloopt. Een woordje uitleg.

Papier biedt rust

De vele voordelen van een digitaal archief terzijde, printen werknemers nog altijd graag. Omdat papier hun rust biedt in geval van information overload – informatie op papier blijft nu eenmaal beter hangen – of omdat klanten het gewoonweg prettig vinden om niet met lege handen naar huis te gaan. Maar ongeacht de digitale revolutie is de mogelijkheid tot mobile printing nog lang niet op alle werkvloeren een feit. Medewerkers mailen het document in kwestie dan maar naar hun computer om het van daaruit af te drukken. Omslachtig, en allesbehalve praktisch of veilig.

Snel en efficiënt printen van op de smartphone of tablet

Gelukkig kan het ook anders. Bedrijven die het omarmen, implementeren onder meer Mobile Print of AirPRINT, allebei mobile printing solutions die KYOCERA aanbiedt. Met één druk op de smartphone of tablet drukken werknemers mobiel af. Handig als je tijdens een meeting snel iets wil printen en je je klanten niet nodeloos wil laten wachten (omdat jouw computer zich natuurlijk nét op een andere verdieping bevindt). In tegenstelling tot wat velen denken, is het zelfs helemaal niet zo moeilijk om deze oplossing te implementeren. Er komen geen drivers aan te pas en je IT-afdeling hoeft er zelfs niet naar om te kijken.

Morgen al mobiel printen?

Mobile Print is een gratis KYOCERA-app voor smartphones en tablets, (zowel voor iOS als Android). AirPrint is een mobile printing solution van Apple, compatibel met KYOCERA-printers en mobiele toestellen die met iOS of OS X werken. AirPrint laat je medewerkers toe om moeiteloos vanuit de meeste Apple-apps te printen.

Wil je je werknemers zo spoedig mogelijk mobiel laten printen?! Contacteer ons vandaag nog.

Bron: https://www.kyoceradocumentsolutions.be/blog/nl/snel-mobiel-printen-mobile-print-app-natuurlijk/

Een vraag of interesse?

Praat over de mogelijkheden voor uw onderneming met één van onze experten. Informeer vrijblijvend voor een afspraak.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top