Politie in volle overgang naar mobiel werken met Awingu

Mobiel werken en bring-your-own-device raken meer en meer ingeburgerd in onze maatschappij. Tablets en smartphones zijn dagelijkse kost en medewerkers verwachten ook altijd en overal de bedrijfsapplicaties te kunnen consulteren. Zo ook bij de Belgische politie. “Agenten zijn tegenwoordig continu op de baan en hebben ook daar behoefte om bepaalde data te consulteren.”, vertelt Marc De Swaef, managing director van Accel.

De oplossing

Accel biedt met Awingu een oplossing aan waarbij het mogelijk is om veilig met je tablet te werken op afstand, alsof je op kantoor zit. “Deze oplossing is trouwens niet uitsluitend geschikt voor tablets en smartphones. Ook thuiswerkers kunnen met hun laptop, PC of Chromebook op deze manier werken.”, voegt Marc De Swaef daar aan toe.

Seminarie voor de politie

“Omdat we voelden dat er bij de politie een grote behoefte leeft om mobiel te werken, hebben we een specifiek seminarie hierover georganiseerd, samen met Awingu en Google. We zijn nu in contact met verschillende politiezones in provincie Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen. Dat willen we natuurlijk verder uitbreiden, want Accel heeft de specifieke kennis in huis en is 1 van de 3 gecertificeerde Awingu-partners voor de politie. Awingu is voor de politie dan ook een absoluut focuspunt dit jaar.”

Video verslag event

Accel en Awingu

Een vraag of interesse?

Praat over de mogelijkheden voor uw onderneming met één van onze experten. Informeer vrijblijvend voor een afspraak.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top