Persbericht: Tweede versterking in minder dan 1 jaar voor ICT-dienstverlener Netflow

Netflow, met hoofdkantoor in Kruibeke, versterkt zijn positie op de ICT-markt door een nieuw partnership met ITxx. Sinds eind vorig jaar vaart ook Accel al mee onder de Netflow-vlag. “Met dit nieuwe partnership staat Netflow weer een stuk sterker in het aanbod van managed services voor de kmo”, vertelt Netflow CEO Wim Jacobs. “ITxx was al geruime tijd op zoek naar een solide oplossing om de fakkel van oprichter Philippe Van Cauwenbergh over te nemen. De eerste prioriteit daarbij voor Philippe was om de toekomst van het bedrijf te verzekeren, zowel voor de klanten als voor de collega’s.” Philippe Van Cauwenbergh beaamt: ”Met Netflow hebben we de geschikte oplossing gevonden om de nodige continuïteit voor onze klanten en medewerkers te garanderen in de toekomst.”

Positieve evolutie voor klanten en medewerkers

Alle ITxx-medewerkers treden in dienst van Netflow. Daardoor worden de klanten verder geholpen door hun vertrouwde gezichten die hun dossier en hun systemen door en door kennen. “Dit partnership is een positieve evolutie voor de ITxx-klanten”, zegt Wim Jacobs. “Zij behouden aan de ene kant de ervaring van ITxx met hun omgeving en hun manier van werken. Aan de andere kant krijgen ze ook toegang tot een zeer uitgebreid team van ICT-experten. Door de grotere structuur zijn we immers in staat om heel specialistische kennis aan te bieden.”

Thuis in veel sectoren

Het samengaan van Netflow en ITxx creëert een nog robuustere ICT-service provider, waarbij beide partijen hun know-how versterken en verdiepen. Beide bedrijven bieden vandaag quasi identieke diensten, maar zijn actief in andere sectoren. Zo is Netflow goed vertegenwoordigd in de sterk gereguleerde bank- en financiële sector. ITxx heeft dan weer een flink pak klanten in accountancy en HR.

Over Netflow

Na deze transactie zal Netflow een 100-tal medewerkers tellen, die een zeer ruime IT-technische-, networking- en cybersecurity kennis bundelen en ter beschikking stellen aan meer dan 1.700 kmo-klanten.

Netflow heeft sinds zijn start in 2006 jaar na jaar een mooie groei kunnen optekenen door in te zetten op kwaliteit, klantentevredenheid en dienstverlening met datacenter infrastructuur in eigen beheer.

Een van de sterke troeven is een competente interne service desk voor de klanten met 24/7 beschikbaarheid.

Over ITxx

ITxx werd als bedrijf opgericht in 2001. Doelstelling was, en is nog steeds, een ICT dienstverlening te bieden die maximaal gericht is op de ondersteuning van de eindgebruiker.

In 2006 vervoegde Philippe Van Cauwenbergh het team en werd er verder gewerkt op de markt van interim en dienstencheques bedrijven. Samen met een geweldig team van medewerkers slaagde ITxx erin te blijven groeien, ook in andere sectoren zoals accountancy.

In 2018 vervoegden Marianne Kindt en Steven Holvoet het aandeelhouderschap van ITxx, met als doel de groei van het bedrijf verder te ondersteunen. De focus om de ICT-drempel laag te houden voor de eindgebruikers is nooit losgelaten.

Een vraag of interesse?

Praat over de mogelijkheden voor uw onderneming met één van onze experten. Informeer vrijblijvend voor een afspraak.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top