Persbericht: Netflow en Cavere bundelen krachten

Netflow, met hoofdkantoor in Kruibeke en Cavere in Wuustwezel bundelen hun krachten. Na de fusie zal het team meer dan 100 medewerkers tellen. Eerder nam Netflow Accel over in 2020 en ging het in 2021 een partnership aan met ITxx. “Deze fusie kadert in onze strategie om verder te groeien en ons team continu te versterken met gespecialiseerde IT-professionals”, vertelt Wim Jacobs, CEO van Netflow.

Behoud van top service is prioriteit

“De relatie met de klanten is altijd een topprioriteit geweest voor Cavere”, vertelt Jef Bogaerts, oprichter van Cavere. “Ons bedrijf kenmerkt zich door korte communicatielijnen en persoonlijk contact. Dat persoonlijke karakter vinden we belangrijk en willen we zeker behouden in het contact met de klanten. Ik blijf zelf ook van dichtbij betrokken in het bedrijf. ” Wim Jacobs beaamt: “Aan de werking van Cavere zal op korte termijn niets wijzigen. Niet voor de klanten en niet voor de medewerkers. Het management team met Caroline Lecoque, Didier Mertens en Jarne Elst blijft ook gewoon op post. Op middellange termijn bekijken we uiteraard hoe we de 2 bedrijven verder integreren zodat de klanten, Netflow én Cavere de vruchten kunnen plukken van deze samenwerking.”

Toegevoegde waarde voor beide bedrijven

“De fusie is een win-win voor beide bedrijven”, zegt Wim Jacobs. “Cavere brengt een uitgebreide kennis en ervaring mee in de openbare sector alsook als IT-partner van de KMO. Netflow heeft een groter team en IT-specialisten om ook grotere projecten te kunnen uitvoeren. Beide bedrijven krijgen dus meer slagkracht. En ook bij Netflow hechten we, net als bij Cavere, veel belang aan klantentevredenheid. Het DNA van beide bedrijven is dus erg vergelijkbaar en ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat deze fusie ons alleen maar sterker zal maken.”

Over Netflow

Netflow werd in 2006 opgericht door CEO Wim Jacobs en heeft sinds zijn start jaar na jaar een mooie groei kunnen optekenen door in te zetten op kwaliteit, klantentevredenheid en dienstverlening met datacenter infrastructuur in eigen beheer. Een van de sterke troeven is een competente interne service desk voor de klanten met 24/7 beschikbaarheid. Netflow biedt een zeer ruime IT-technische-, networking- en cybersecurity kennis aan meer dan 1.500 business klanten.

Netflow heeft al 3 vestigingen: het hoofdkantoor in Kruibeke en een vestiging in Edegem en Geel. Na deze fusie komt daar dus een 4de kantoor bij in Wuustwezel.

www.netflow.be

Over Cavere

Cavere werd in 2012 opgericht door Jef Bogaerts en ontzorgt lokale overheden en bedrijven op het gebied van ICT. Het bedrijf is gespecialiseerd in IT-oplossingen waar de klant centraal staat. Het team van 16 medewerkers ondersteunt meer dan 160 tevreden klanten.

www.cavere.be

Een vraag of interesse?

Praat over de mogelijkheden voor uw onderneming met één van onze experten. Informeer vrijblijvend voor een afspraak.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top