NetVoIP – Bedrijfstelefonie in de cloud

Netflow-IT en Smart Connect slaan de handen in elkaar!

Het zijn bijzondere tijden voor ieder van ons, meer dan ooit hebben medewerkers en organisaties nood aan flexibel werken zodat we onze klanten op een optimale manier kunnen ondersteunen, waarbij telefonie ook een belangrijke factor is.

Dankzij de samenwerking tussen Netflow en Smart-Connect kunnen we u een compleet voice over ip (VoIP) aanbod aanbieden met de 3CX oplossingen, om zo nog beter invulling te geven in het versterken van uw telefonie, binnen uw huidige IT-omgeving.

Bij een samenwerking als deze hoort natuurlijk ook een nieuwe naam: NetVoIP !

Wat heeft NetVoIP u te bieden?

Uw bedrijf heeft geen fysieke en ingewikkelde centrale meer nodig en kan overal beheerd worden. Of de medewerkers verdeeld zitten over verschillende vestigingen , op de baan zijn of thuiswerken, communiceer alsof u nooit het kantoor verliet.

Voor VoIP telefonie heeft u niet altijd een speciaal toestel nodig. Er bestaat ook de mogelijkheid om via een softphone te bellen via uw computer in combinatie met een headset. Ook bestaat er de mogelijkheid om een app te installeren op uw smartphone zodat u vanuit uw bedrijfsnummer kan uitbellen.

Als organisatie blijf je dus de telefonie beheren en heb je een zicht op de binnenkomende en  uitgaande lijnen & rapportages in je eigen admin dashboard en dit volledig in de Cloud!

Met de 3CX oplossingen van NetVoIP voorziet u uw onderneming van al de basis functionaliteiten en meer voor een optimale bereikbaarheid.

Heeft u interesse? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan.

Bel ons op 03 435 50 00 of vul onderstaand formulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

 

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Een vraag of interesse?

Praat over de mogelijkheden voor uw onderneming met één van onze experten. Informeer vrijblijvend voor een afspraak.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top