Microsoft Teams transformeert klaslokaal tot intelligent AI platform.

Dr. David Kellermann, docent aan de universiteit van technologie in New South Wales transformeert een klaslokaal van 500 leerlingen tot een intelligent zelflerend platform. Dr. Kellerman geeft lezingen aan meer dan 500 leerlingen per klas. 500 mensen die tegelijkertijd notities nemen van een projector, PDF consumeren, voorgekauwd lesmateriaal absorberen, etc. Dus hoe laat je 500 studenten met elkaar samen samenwerken, als 1 team, in real-time zonder gebonden te zijn aan één locatie?

Van online courses naar zelflerend AI platform

Dr. David Kellermann zag een verschil tussen de leerervaringen van studenten die zijn colleges persoonlijk bijwoonden en degene die vanwege beperkte zitplaatsen in de collegezaal enkel toegang hadden tot de online opnames van zijn lezingen. Kellermann betreurde het dat deze ‘webstudenten’ de volledige collegebeleving misliepen: het gebruik van visuele hulpmiddelen en non-verbale communicatie, om nog maar te zwijgen over de mogelijkheid om vragen te stellen en deel te nemen aan discussies in de klas.

Kellermann wilde dat webstudenten een compromisloze ervaring van de lezingen kregen en een raamwerk dat zijn collega’s gemakkelijk konden repliceren. Voor hij contact opnam met Microsoft voor IT-infrastructuur, had hij al een geïmproviseerde oplossing via Microsoft’s LMS in elkaar gebokst die de ervaring van de webstudenten aanzienlijk verbeterde, waaronder streaming video, downloadbare notities en een chatroom voor het plaatsen van vragen en opmerkingen, maar dit systeem bleef te complex, was niet schaalbaar en miste een naadloze integratie tussen tools.

Demo: Teams in the Classroom at Microsoft Inspire 2019

Maak kennis met de kracht van Microsoft Teams

Met Teams is elke Office 365-tool toegankelijk via een enkele digitale hub. Eén klik en u bent in de chat, Office 365-apps, bestanden en meer. Alles op één plaats. Alles naadloos geïntegreerd. Bovendien is Teams flexibel en aanpasbaar, zodat het een enorm potentieel heeft als pedagogisch hulpmiddel.

Naast het verbeteren van de communicatie-ervaring voor webstudenten, heeft de vloeiende, interactieve aard van Microsoft Teams de betrokkenheid van studenten over de hele lijn dramatisch verbeterd. “Betrokkenheid is een van de belangrijkste dingen in het lesgeven,” zegt Kellerman. “Je moet je studenten er warm voor krijgen, net als voor een goede film of een goede voetbalwedstrijd. Het gebruik van Teams grijpt de aandacht en maakt leren een onderdeel van hun dagelijks leven – binnen en buiten de klas. “

Een vraag of interesse?

Praat over de mogelijkheden voor uw onderneming met één van onze experten. Informeer vrijblijvend voor een afspraak.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top