Microsoft onthult Surface Neo, Surface Duo-telefoon en draadloze oortjes

Gisteren stelde Microsoft op zijn eigen event 3 interessante nieuwe producten voor: de Surface Neo, Surface Duo-telefoon en draadloze oortjes.

Surface Duo-telefoon

De Microsoft Surface Duo-telefoon is een Android-toestel met twee schermen. Microsoft wil deze smartphone met dubbele display voor het einde van volgend jaar uitbrengen. Er zijn prototypes met een witte of zwarte behuizing. De afmetingen zijn nog niet bekend.

Bekijk onderstaande video over de Surface Duo.

Introducing Surface Duo

Surface Neo met Windows 10X

De Surface Neo is een dualscreen-apparaat dat draait op een aangepaste versie van Windows 10. Het appaaraat bestaat uit twee lcd schermen en is in combinatie met een toetsenbordje en stylus te gebruiken. Het scherm is niet buigbaar maar bestaat uit twee schermen die met een scharnier aan elkaar bevestigd zijn. Op deze manier kan je de schermen volledig omklappen.

Bekijk onderstaande video over de Surface Neo.

Surface draadloze oortjes

De Surface Earbuds, zijn Microsoft’s eerste draadloze oortjes. De oortjes hebben integratie met Office 365. Door deze integratie kan je bijvoorbeeld in PowerPoint de volgende slide tonen door over het touchpad van een van de oortjes te vegen. Het is ook mogelijk om de oortjes gesproken tekst te laten omzetten in geschreven tekst in Office-programma’s, waarna de software het automatisch kan vertalen. Het is nog niet bekend wanneer de Surface Earbuds in België te koop zullen zijn.

Bekijk onderstaande video over de Surface Earbuds.

EEN VRAAG OF INTERESSE?

Praat over de mogelijkheden voor uw onderneming met één van onze experten. Informeer vrijblijvend voor een afspraak.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top