Managed firewall en managed anti-virus

Uw netwerk in goede handen

Een goede beveiliging van uw IT-infrastructuur gaat verder dan het lokaal installeren van een anti-virus pakket. Veiligheid gaat over het controleren en managen van inkomend én uitgaand verkeer. Accel biedt aan KMO’s managed anti-virus en managed firewall diensten aan, die u volledig ontzorgen van het beheer van de veiligheid.

Managed anti-virus

Anders dan bij een gewoon anti-virus pakket wordt anti-virus aangeboden als een managed service. Dit wil zeggen dat de software eenmalig wordt geïnstalleerd binnen uw bedrijf. Daarna volgen de Accel-specialisten via remote monitoring en pro-actief beheer de software op zodat deze de laatste updates, beleidswijzigingen en configuratiewijzigingen krijgt. Uw software is daardoor altijd up-to-date. U betaalt hiervoor een vaste kost per maand en per gebruiker.

Managed firewall

Een managed firewall werkt eigenlijk via hetzelfde principe. Accel installeert in uw bedrijf de hardware en software van de firewall en verzorgt het onderhoud en configuratie van de firewall volledig op afstand. Nodige updates en aanpassingen worden pro-actief doorgevoerd zodat u daarvan niet hoeft wakker te liggen.

Meer dan 2000 systemen

Momenteel beveiligt Accel al 2175 systemen voor KMO’s in Antwerpen en de Kempen. Onder leiding van technology officer Wim Lamot optimaliseert Accel continu de beveiliging bij haar klanten. En dat is nodig. Hackers worden steeds inventiever en dus is een permanente waakzaamheid een must.

Een vraag of interesse?

Praat over de mogelijkheden voor uw onderneming met één van onze experten. Informeer vrijblijvend voor een afspraak.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top