Laat je mailbox opkuisen door Clutter

Laat jij ook berichten onnodig opstapelen in je inbox? Dat is voortaan verleden tijd voor Outlook Office 365 Business-gebruikers.

Microsoft lanceerde enkele weken geleden namelijk “Clutter”. Clutter helpt je jouw inbox netjes te houden. Ideaal als je dagelijks veel mails te verwerken hebt. Op basis van machine learning leert Clutter welke berichten voor jou interessant zijn. Clutter werkt in beide richtingen. Het helpt je aan de ene kant om de belangrijke afzenders of berichten in je inbox te houden, aan de andere kant filtert het de ruis.

Hoe werkt het?

Als je bepaalde e-mails of afzenders systematisch negeert, dan pikt Clutter dat op en wordt de tool slimmer. Vervolgens let Clutter op de details: hoe word je in de mail aangesproken, om welke content gaat het precies? De e-mails met een lage prioriteit worden versleept naar de Clutter map.

Die minder belangrijke berichten staan in je Clutter map tot jij de tijd vindt om ze te lezen. Als je bepaalde berichten uit de map wil, kan je Clutter trainen om daar in de toekomst op te letten. Zo mis je niets. Clutter is standaard uitgeschakeld. Activeer je Clutter, dan vind je de map terug op al je toestellen. Blijkt Clutter toch niets voor jou, dan schakel je hem gewoon weer uit!

De-clutter your inbox in Office 365

Clutter is op dit moment enkel beschikbaar voor Office 365 business en wordt geleidelijk aan voor iedere gebruiker uitgerold.

Zo activeer je Clutter

Gebruik je reeds Office 365 business? Activeer Clutter via de Outlook Web App en werk een pak efficiënter.

Een vraag of interesse?

Praat over de mogelijkheden voor uw onderneming met één van onze experten. Informeer vrijblijvend voor een afspraak.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top