Kantoortoepassingen op tablet en smartphone met Awingu

De Belgische start-up Awingu maakt kantoortoepassingen beschikbaar op mobiele toestellen zoals tablets en smartphones.

BYOD

Steeds meer werknemers brengen hun eigen devices mee naar het werk (Bring Your Own Device of kortweg BYOD). Een trend die ervoor zorgt dat de interesse in methodes om de desktop te virtualiseren in een stroomversnelling komt. Werknemers willen van op eender welk toestel kunnen werken, los van een besturingssysteem.

Awingu biedt deze oplossing! Het virtuele platform kan zowat alle bedrijfsapplicaties via een gewone webbrowser laten werken op tablets en op smartphones. Enige voorwaarde is dat de gebruikte webbrowser HTLM 5 ondersteunt. Bovendien hoef je niets te installeren op de toestellen en dat is het grote verschil met toepassingen van bijvoorbeeld Citrix en VMware.

Accel partner van Awingu

Awingu werkt voor 100 procent via partners, zoals Accel.

Veilige oplossing

Awingu is niet alleen een interessante maar ook een veilige oplossing. Er worden geen data bewaard op de toestellen zelf.

Momenteel telt Awingu een 50-tal klanten in België. Recent kon de start-up nog een kapitaalinjectie van 2 miljoen euro optekenen. Er is al een verkoopvestiging in de VS, en het is de bedoeling om snel internationaal te gaan met deze toepassing.

Een vraag of interesse?

Praat over de mogelijkheden voor uw onderneming met één van onze experten. Informeer vrijblijvend voor een afspraak.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top