Inspiratie en netwerken op kmo-connected 2014

Meer dan 300 gasten uit KMO’s uit verschillende sectoren verzamelden 18 november in Kinepolis Antwerpen voor de tweede editie van het kmo-connected netwerkcongres.

kmo-connected is een interactieve inspiratiedag waarbij enkele topsprekers worden afgewisseld met netwerkmomenten en lekker eten. Een ideale mix voor een gevulde, boeiende dag. De afwezigen hadden ongelijk.

Met sprekers als Pascal Paepen, Dirk Draulans, Annick Van Rossem, Bruno Roeffaer, Ankie Stam en Otto Wijnen hing het publiek aan de lippen. De dag werd vlot aan mekaar gepraat door Indra Dewitte.

Wat hebben we geleerd?

Zo hebben we geleerd dat die “crisis” best nog wel meevalt, maar dat er aan het vertrouwen nog werk is. Dat we nog wel wat van de dieren kunnen leren. Dat er met profiteurs vroeg of laat wordt afgerekend. Dat de generatiekloof op de werkvloer nog wel meevalt en dat we vooral moeten blijven praten met mekaar. Dat vrouwen de wereld gaan redden. Dat je prachtige drijvende huizen kan bouwen. Dat je met diezelfde technologie ook klaslokalen kan bouwen in landen die vaak kampen met overstromingen. En tot slot dat je moet blijven dromen, want slechts zij die dromen zullen het gevoel ervaren van een droom die uitkomt.

Naast de inspiratiesessies was er natuurlijk ook tijd voor netwerken. Er was zelfs een heuse speeddating bus voorzien om het contacten leggen te vergemakkelijken. Leuk initiatief!

Tot in 2015!

Een vraag of interesse?

Praat over de mogelijkheden voor uw onderneming met één van onze experten. Informeer vrijblijvend voor een afspraak.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top