Hoe kan u veilig mobiel printen?

Niet alle medewerkers zitten een hele dag achter hun computer. Tussen twee meetings en een snelle lunch door, moeten ze misschien vlug nog de agenda afdrukken voor een volgende meeting. Dankzij moderne mobiele printoplossingen zoals Mobile Print van Kyocera kan dit ook. Maar is mobiel printen wel helemaal veilig?

Mobile Print: veilig mobiel printen

Gemakkelijk en veilig gaan niet altijd hand in hand. Maar bij de ontwikkeling van de Mobile Print-oplossing is bijzondere aandacht besteed aan een veilige verbinding tussen de printer en het mobiele toestel dat de opdracht verstuurt. Op die manier zijn er geen interne of externe datalekken en kunnen medewerkers en klanten in alle veiligheid printen via de cloud.

Print & Follow: extra veilig printen

Mobile Print is bovendien compatibel met Print&Follow. Met deze software stuurt u printopdrachten naar om het even welke multifunctional op de vloer zonder dat u naar het toestel moet sprinten. Het document rolt namelijk pas uit de printer wanneer de opdrachtgever inlogt met een persoonlijke badge of code. Zo blijven er nooit vertrouwelijke documenten rondslingeren op de printer.

Mobiel printen is gemakkelijk

Naast veilig is mobiel printen bovendien ook heel gemakkelijk. Er moeten immers geen drivers geïnstalleerd worden en de app is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Afdrukken met een gerust hart? 

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek met een van onze experts

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top