Hoe faciliteert u thuiswerk tijdens de corona crisis?

Bent u ook bezorgd over hoe iedereen veilig op afstand kan werken tijdens de corona crisis? In dit artikel reiken we u een aantal praktische tips en oplossingen aan om uw medewerkers van thuis aan de slag te houden.

Heeft u nog andere vragen of noden? Aarzel zeker niet om uw account manager te contacteren!

Twijfel niet : Start nu met Microsoft Teams!

De meeste Office 365 gebruikers hebben Teams gratis mee in het Office 365-pakket. Met Microsoft Teams werkt u optimaal samen – zowel met collega’s als met klanten, leveranciers en sollicitanten. Voor wie geen Office 365 licentie heeft, biedt Microsoft de premiumversie van Microsoft Teams zes maanden lang gratis aan.

Download nu Microsoft Teams

Handleiding “Basisfunctionaliteiten Microsoft Teams”

In deze praktische handleiding helpen we mensen om kennis te maken met Microsoft Teams om ook hun werkzaamheden van op afstand te hervatten.

Download handleiding Microsoft Teams

Notebooks en headsets schaarste!

Momenteel is er een tekort aan allerhande ICT-materiaal zoals onder meer notebooks. Andere oplossingen zoals een remote workplace (zie onder) dringen zich op. Neem contact op met uw account manager als u nog materiaal nodig heeft of op zoek bent naar een oplossing om thuis te kunnen werken.

Contacteer uw account manager

Werk vanop afstand op uw bureel pc!

Met een AWINGU remote workplace krijgt u beveiligde toegang tot “elke kantoorcomputer of server”. Werk alsof u op kantoor zit maar dan vanaf eender welke pc of tablet, ook privé-toestellen. Het enige wat nodig is, is internet en een browser, er hoeft niets geïnstalleerd te worden. En we configureren dit “contactless” van op afstand.

Lees meer over AWINGU

Zet uw vaste telefonie over naar de cloud!

Met VoIP (Voice over IP) belt u over het internet en niet meer via een klassieke telefooncentrale. VoIP biedt dezelfde functies als een klassieke telefooncentrale, maar heeft als voordeel dat u kan bellen vanop uw pc, smartphone of tablet, met uw vast bedrijfsnummer. Ideaal voor medewerkers die van thuis werken. En ook dit kan volledig vanop afstand ingesteld worden.

Netflow werkt zelf onder meer met de VoIP oplossing van www.allescloud.be.

Een vraag of interesse?

Praat over de mogelijkheden voor uw onderneming met één van onze experten. Informeer vrijblijvend voor een afspraak.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top