Hi Kelly!

Wie ons kent weet dat we in volle groei zijn.
Regelmatig plaatsen we vacatures op onze website en social media om ons team te versterken.
Vorig jaar mochten we naast Robin, Lawrence en Jurgen ook Kelly verwelkomen.

Midden november ben ik begonnen bij Netflow-IT . Ik heb 15 jaar ervaring opgebouwd bij Moore

Belgium, waar ik de meeste jaren doorgebracht in het interne ICT team. Samen met de collega’s heb ik meegewerkt aan migraties van kantoren, overzetten van data & gebruikersaccounts, up-to-date houden van de applicaties, maar ook het opbouwen van een intranet & extranet gekoppeld aan het erp pakket

waar ik applicatiebeheerder van was. De grote uitdaging was om steeds de interne klant tevreden te houden maar tegelijkertijd ook de IT omgeving te optimaliseren, met alle uitdagingen die daarmee gepaard gaan.

De laatste 2 jaar heb ik de stap gezet richting digitale marketing. In het Strategy & operations team waar ik als consultant heb gewerkt voor bedrijven rond de optimalisatie van de social media kanalen en de website, met als doel hun digitale marketing op een professionele manier uit te bouwen om hun doelpubliek te bereiken.

Toch miste ik het gevoel om klanten rechtstreeks te helpen en ben ik zo terecht gekomen bij Netflow IT, waar een fantastisch team met veel kennis zit die zich dagelijks inzet om hun klanten te ontzorgen van hun IT problemen.

Als kers op de taart werk ik nu heel dicht bij huis.

Ik ben getrouwd en heb 2 fantastische kids en een hond.

Om in alle drukte mijn gedachten te verzetten ben ik zeer gepassioneerd door fotografie en alles wat daarrond gebeurt, ik volg nu mijn 2de jaar avondschool fotokunst in de Academie in Bornem.

Een vraag of interesse?

Praat over de mogelijkheden voor uw onderneming met één van onze experten. Informeer vrijblijvend voor een afspraak.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top