Fujitsu oplossingen voor Biometrische Authenticatie

Systeembeveiliging is een uitdaging geworden door de talrijke aanvallen op alle fronten, zowel van buitenstaanders als door manipulatie van binnenuit. Technologische beveiliging is daarom essentiëler dan ooit. Maar door de spectaculaire toename van netwerken, toestellen, verbindingen en applicaties is dit vandaag een uiterst complexe materie.

Voor velen is biometrische beveiliging de oplossing. Het is platformtechnologie die in staat is om alle sectoren te bedienen en te ondersteunen. Wereldwijd hebben organisaties jaren geëxperimenteerd met biometrische authenticatieoplossingen, variërend van oog-, gezichts- en vingerafdrukherkenning tot identificatie door middel van de handtekening of stem. Ze bieden allemaal een hoger beveiligingsniveau dan traditionele paswoorden.

De gecombineerde oplossing van een biometrische identiteit en toegangsmanagement maakt het mogelijk om de persoon achter het paswoord te identificeren. Dit is een grote stap voorwaarts naar meer systeembeveiliging. Maar de vraag welke de beste biometrische technologie is, hangt af van de gebruikssituatie.

Fujitsu PalmSecure: technologie voor handpalmherkenning via het aderpatroon

Er is aangetoond dat PalmSecure, onze premium biometrische authenticatietechnologie op basis van aderpatroonherkenning, een van de meest accurate biometrische authenticatieoplossingen is die vandaag op de markt beschikbaar zijn.

PalmSecure is uiterst nauwkeurig en eenvoudig te installeren en gebruiken. De discrete, contactloze lezer biedt praktisch geen gebruiksbeperkingen. Het is een geavanceerd authenticatiesysteem dat via biometrische technologie een gebruiker identificeert op basis van aderpatronen in de handpalm. Aangezien aders zich onder de huid bevinden en een schat aan onderscheidende kenmerken bezitten, is het extreem moeilijk om identiteitsfraude te plegen. Dit maakt handpalmherkenning uiterst veilig.

Fujitsu PalmSecure bedrijfstoepassingen

PalmSecure® technologie van Fujitsu is het resultaat van meer dan 20 jaar ervaring in beeldherkenning. We bieden een uitgebreid assortiment toepassingen die in elke sector kunnen worden gebruikt. Bijvoorbeeld:

  • Tijd- en aanwezigheidsregistratie– vermindert fraude door werknemers.
  • Toegang tot ondernemingsbrede IT-systemen– waardoor u niet steeds opnieuw uw paswoord moet veranderen.
  • Fysieke toegangscontrole voor bezoekers en personeel– verbetert de gebouwbeveiliging.

Algemene Producten:

PalmSecure Sensor

De allernieuwste technologie die bekendstaat als “handpalmauthenticatie” kan makkelijk worden geïntegreerd in producten van de klant.

PalmSecure SDK

PalmSecure SDK is een software development kit (SDK) voor de ontwikkeling van oplossingen en producten die de PalmSecure Sensor gebruiken.

Producten voor groepsbedrijven:

PalmSecure ID Match

Single/Multifactor-authenticatie die de unieke technologie van PalmSecure combineert met identiteitskaarten en badges.

PalmSecure PSN900

Geavanceerde biometrische authenticatie die makkelijk kan worden geïntegreerd in bestaande infrastructuur.

Tablet STYLISTIC V535

Biometrische authenticatie met geïntegreerde handpalmsensor.

Fujitsu Biometric Authentication Solutions : Fujitsu AustraliaPalmSecure ID Access PSN900 - Fujitsu RomaniaFUJITSU Tablet STYLISTIC V535 Industrial - Fujitsu Belgium

Wat maakt Fujitsu PalmSecure zo goed?

  • Uiterste accuraatheid– het geavanceerde authenticatie-algoritme is uiterst accuraat en heeft veel toepassingsmogelijkheden. Het percentage voor foutieve aanvaarding is minder dan 0,00001%, terwijl dat voor foutieve afwijzing 0,01% bedraagt (met 1 nieuwe poging). Hierdoor is het een van de meest nauwkeurige biometrische authenticatiesystemen die vandaag op de markt beschikbaar zijn.
  • Maximale prestaties– registratie bij het eerste gebruik is mogelijk in minder dan 10 seconden. Bovendien is contactloze authenticatie hygiënisch en niet-invasief, waardoor de gebruiker dit systeem makkelijker aanvaardt.
  • Maximale beveiliging– iedereen heeft een uniek aderpatroon, dat gedetailleerde kenmerken bevat voor de creatie van een algoritmesjabloon. Identificatie is nagenoeg fraudeproof aangezien de sensor van het handpalmtoestel alleen het patroon herkent als zuurstofarme hemoglobine effectief door de aders van de gebruiker stroomt.

Een vraag of interesse?

Praat over de mogelijkheden voor uw onderneming met één van onze experten. Informeer vrijblijvend voor een afspraak.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top