Data kwijt? Wij kunnen je helpen!

Het gebeurt vaak totaal onverwacht: belangrijke bestanden kunnen niet meer geopend of gevonden worden, of zijn per ongeluk gewist. Heeft u nood aan een data recovery oplossing? Wij kunnen je helpen.

Doordacht handelen in geval van nood

Vertrouw in geval van nood op professionele datarecovery diensten en softwareoplossingen. Reageer voorzichtig als het om kritieke data gaat – want de eerste ingreep bepaalt vaak het voortbestaan van uw data. U krijgt vaak slechts één kans—kies voor uw data!

Snelheid loont bij bedrijfsdata

Wanneer belangrijke bedrijfsdata verloren gaat kost iedere minuut waarin deze data niet beschikbaar is geld: wachttijden, productieonderbreking of het opnieuw invoeren van data… Bij vertrouwelijke, uiterst gevoelige informatie zoals personeels-, boekhoudings- of handelsberichten dreigt bij het bekend worden ervan bovendien het gevaar van een beschadiging van het imago.

Richt u tot Netflow-IT wanneer uw opslagmedium defect is of wanneer u niet meer bij uw data kunt komen. We stellen vast welke schade er is, om welk opslagmedium en besturingssysteem het gaat en welke data moet worden gered.

 • U wordt geïnformeerd over verschillende servicelevels en met de gratis pick-up wordt de gegevensdrager verzonden naar het laboratorium.
 • Na ontvangst van het opslagmedium analyseren de dat recovery ingenieurs van Ontrack de exacte schade.
 • Er volgt een evaluatie rapport en vaste prijsopgave op basis van de schade en het werk dat nodig is om de data te redden. Er is keuze uit verschillende service levels. U
  bepaalt zelf welke het beste bij u past en hoe snel u de data terug wenst. Er wordt geen werk voltooid totdat we uw toestemming hebben gekregen, en er is geen verplichting om verder te gaan.
 • Pas daarna beslist u of u de data recovery wilt uitvoeren.
 • Nadat ze de opdracht voor data recovery ontvangen hebben beginnen de specialisten van Ontrack met de data recovery. In veel gevallen is de hardware zo zwaar beschadigd dat deze in een stofvrije ruimte (klasse 100) bewerkt moet worden. Daar wordt de ruwe data met een speciaal procedé veilig gesteld en alle data bit-for-bit
  hersteld.
 • Indien nodig wordt in de internationale databank gezocht naar de gepaste reserveonderdelen voor uw medium, om defecte componenten te bewerken.
 • Na een geslaagde data recovery krijgt u de herstelde data terug op een externe vaste schijf.
 • Voor alle verdere vragen staan wij uiteraard tot uw beschikking.

We zijn trots u te melden dat we vanaf vandaag Authorized Partner zijn van Ontrack, wereldwijde specialist in Data Recovery oplossingen.

Advies nodig of heeft u vragen?  Contacteer ons op +32 (0)3 / 460 35 35 of stuur een email naar sales@netflow.be. Wij staan voor jullie klaar!

Een vraag of interesse?

Praat over de mogelijkheden voor uw onderneming met één van onze experten. Informeer vrijblijvend voor een afspraak.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top