Accel : leading MSP in de markt …

N-able (Canada) en Autotask (USA) hebben ACCEL opgenomen in een selecte club van leading MSP providers in de wereld. Een MSP (Managed Service Provider) biedt ICT diensten aan bedrijven in een proactief beheer model, waarbij alle systemen gemonitord worden en er proactieve acties worden ondernomen, en dit samen met een opvolg systeem waarbij alle informatie over tickets en systemen permanent worden geregistreerd. N-Able is de marktleider als RMM software (Remote Monitoring en Management) waar ACCEL ondertussen 5.000 systemen mee beheert en automatiseert. Marc De Swaef en Wim Lamot werden in 2012 door N-able erkend als ‘most valuable professional’.

Autotask is een PSA tool (Professonal Service Automation) waarmee ACCEL in overeenstemming met ITIL en ISO 2001:2008, de opdrachten en projecten opvolgt en de service desk mee organiseert.

 width=
ACCEL biedt deze tools ook aan voor interne IT afdelingen waardoor de efficiëntie binnen de organisatie sterk verbeterd wordt. Dit in combinatie met de service desk van ACCEL die in Edegem en Herentals gevestigd is kan de TCO (total cost of ownership) van de interne ICT sterk worden gereduceerd door daling van het aantal storingen en de ICT beheers- en personeels- kosten.

 width=

Neem een kijkje op volgende links voor de complete verhalen :
http://www.n-able.com/resources/_documents/case_studies/accel-case_study.pdf (niet meer online)
http://www.n-able.com/resources/_documents/case_studies/CaseStudies_Accel_February2013_low.pdf (niet meer online)
http://www.autotask.com/docs/english-americas/autotask-case-study_accel_uk_au.pdf?sfvrsn=4

Vraagvrijblijvend  info of neem deel aan een MSP masterclass : contact@accel.be

Een vraag of interesse?

Praat over de mogelijkheden voor uw onderneming met één van onze experten. Informeer vrijblijvend voor een afspraak.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top