16 Oktober 2019 spreekt Accel op de Belgian Cyber Security Convention.

Met gepaste trots mogen wij aankondigen dat Accel op 16 Oktober 2019 is uitgenodigd als spreker voor de Belgian Cyber Security Convention.

In samenwerking met Sophos Benelux nemen we een deep-dive in alle digitale gevaren en risico’s die vandaag de dag, ook steeds meer KMO’s treffen.

Wanneer men nog denkt dat hackers enkel magical wizards zijn die bedrijfsnetwerken in hun pyjama achter hun PC teisteren, dan zit men helaas mis. Hackers zijn vaak professionele organisaties die doortastend te werk gaan. 1 kritische inbreuk in uw beveiligingssysteem is al wat zij nodig hebben om uw gehele bedrijf volledig lam te leggen.

Benieuwd wat ‘Modern Cyber-Security’ verwacht van uw bedrijf? Accel en Sophos bieden u meer inzicht in de modernste cyberbeveiliging van vandaag. Wees voorbereid.

Wil jij erbij zijn? Registreer je op onze partner link! Extra korting voor onze Accel klanten! Graag gedaan en tot 16 Oktober!

https://www.eventbrite.com/e/belgian-cyber-security-convention-2019-tickets-64662897467?discount=Partner&fbclid=IwAR3b-WUAQId9U1qdaS9BhSjWL4G49ik6HsBSxq0Q2QrgiklLKPqin196C5A

Meer info:

https://cybersecurityconvention.be/

Een vraag of interesse?

Praat over de mogelijkheden voor uw onderneming met één van onze experten. Informeer vrijblijvend voor een afspraak.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll to Top